«Σκληρό το πρωτάθλημα»

«Σκληρό το πρωτάθλημα»

Για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα έκανε λόγο ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Άκης Μάντζιος, μιλώντας για την πορεία της ομάδας του στη Football League.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και αρχικά στάθηκε στη νίκη επί του Πανθρακικού με 3-2 το απόγευμα της Δευτέρας (14/03), ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Ζαχαρόπουλο που με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη τον χαρακτήρισε ως έναν από τους κορυφαίους σκόρερ που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Η νίκη μας εξελίχθηκε σε δύσκολη. Ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εμάς, φτάσαμε γρήγορα στο 2-0 και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς δεν εμφανιστήκαμε για ένα τέταρτο και κατάφερε να μας ισοφαρίσει ο Πανθρακικός καθώς ήταν καλύτερος. Ευτυχήσαμε στη συνέχεια να πάρουμε το προβάδισμα και από εκεί και πέρα νομίζω κάναμε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και να πάρουμε τη νίκη που ήταν πολύ σημαντική», είπε ο Άκης Μάντζιος.

Όσο για τα δύο γκολ του Γιώργου Ζαχαρόπουλου, υποστήριξε: «Ο Γιώργος έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια την αξία του, είναι για μένα ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Θρασύβουλου σχολίασε την πορεία της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε αυτός τα ηνία της. «Από τη στιγμή που ήρθα εγώ στην ομάδα είχαμε πάρα πολλά προβλήμτα, τόσο εξωαγωνιστικά όσο και αγωνιστικά. Ο σκοπός μας είναι να αποφύγουμε τα play out και θεωρώ ότι θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα αν το κατορθώσουμε, αφού μιλάμε για ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με συνεχείς ανατροπές και δύσκολα παιχνίδια. Δεν μπορείς να θεωρήσεις κανένα ματς εύκολο εξαρχής και απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League λέγοντας: «Σε ότι αφορά τις θέσεις των play out είναι έξι ή επτά οι ομάδες που προσπαθούν να τις αποφύγουν. Βλέπουμε πολλές ομάδες που έχουν τρεις βαθμούς διαφορά και γίνονται μεγάλες μάχες. Δεν μπορείς να εφησυχάσεις ποτέ, σε κανένα παιχνίδι. Τελειώνει το ένα και ξεκινάς να σκέφτεσαι το επόμενο. Δεν υπάρχουν περιθώρια πανηγυρισμού, όλα τα παιχνίδια είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου» κάθε αγωνιστική».

Σε ερώτηση για τις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Football League, ο Άκης Μάντζιος απάντησε: «Είναι δύσκολες οι καταστάσεις και δε μιλάω μόνο για το οικονομικό κομμάτι στο οποίο δυσκολεύονται όλες οι ομάδες, πλην ίσως των δύο-τριών ισχυρών ομάδων της κατηγορίας. Μιλάω και για τα γήπεδα, για τις συνθήκες δουλειάς, όλα είναι πολύ σκληρά και μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που δεν έχει καμία σχέση με την Super League. Πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά και να βελτιωθούν οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουμε».

Ενώ τέλος, αναφορικά με το τι θα θεωρούσε λύση για την Football League, επισήμανε: «Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει σε όλα μια κεντρική διαχείριση, ένα σύστημα όσων εμπλέκονται για να αναβαθμίσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Υπάρχει ενδιαφέρον αγωνιστικό, είναι πολλές ομάδες κοντά στη βαθμολογία και αυτό πρέπει να δίνει το κίνητρο για να αναβαθμίσουμε λίγο και το θέαμα στη Football League».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved