Σφραγίδα Ζαχαρόπουλου

Σφραγίδα Ζαχαρόπουλου

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, ο Θρασύβουλος πήρε την πολύτιμη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στον Πανθρακικό, χάρη στην κλάση του Ζαχαρόπουλου.

Η ομάδα της Φυλής πήρε βαθμολογική ανάσα και βρέθηκε πιο κοντά στον στόχο της αποφυγής των πλέι άουτ, κόντρα στους μαχητικούς στο δεύτερο ημίχρονο παίκτες του Εμίλιο Φερέρα. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γρήγορα γκολ στην αρχή της αναμέτρησης με τους Φρίμπογκ (10’) και Ζαχαρόπουλο (15’). Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Κομοτηνής να μπαίνει πιο δυνατά και ισοφαρίζει σε 2-2 χάρη σε γκολ των Σουλτανίδη (48’) και Αρσένιεβιτς (60’). Όμως στο 61’ ο Ζαχαρόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Ακη Μάντζιου και τελικά το πολύτιμο «τρίποντο».

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Θρασύβουλο, καθώς στο 15’ είχε ήδη πάρει ήδη το προβάδισμα με 2-0 επί του Πανθρακικού. Αν και στα πρώτα 7-8 λεπτά της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο δραστήριοι με τον Αρσενίεβιτς να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Σιδεράκη, η ομάδα της Φυλής ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει. Στο 10’ ο Κατσίκης εκτέλεσε το φάουλ αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή και ο προωθημένος Φρίμπογκ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Πανθρακικού και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου.

Ο Θρασύβουλος συνέχισε να πιέζει και στο 14’ ο Νατσούρας απομάκρυνε προ του Ζαχαρόπουλου. Στο 15’ όμως ο έμπειρος φορ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κουτσόπουλο, ύστερα από σέντρα του Παπαθανασίου και σημείωσε το δέκατο γκολ του στο πρωτάθλημα, κάνοντας παράλληλα το 2-0 για την ομάδα του. Οι παίκτες του Εμίλιο Φερέρα δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν, με την άμυνα των γηπεδούχων να μην αφήνει χώρους. Στο 27’ ο Νικλητσιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να «σφραγίσει» τη νίκη του Θρασύβουλου, όταν από κοντά πλάσαρε πάνω στον Κουτσόπουλο. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, χωρίς να δημιουργούνται επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο στη Φυλή, αλλά για τον Πανθρακικό, ο οποίος μπήκε αποφασιστικά στο γήπεδο για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Στο 48’ ο Νικέζ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σουλτανίδης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν πλέον για το γκολ της ισοφάρισης, με τον Θρασύβουλο να μοιάζει μπλοκαρισμένος και ανίκανος να αντιδράσει. Το παιχνίδι είχε μεταφερθεί στα καρέ του Σιδεράκη, ο οποίος στο 59’ έκανε εντυπωσιακή απόκρουση πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Ζησόπουλου. Στο επόμενο λεπτό όμως ήρθε η ισοφάριση, με τον Αρσενίεβιτς, ύστερα από πάσα του Νικέζ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-2.

Όμως η χαρά του Πανθρακικού δεν κράτησε πολύ. Στο 61’ ο Ζαχαρόπουλος εκμεταλλευόμενος το λάθος του Βαγγελόπουλου βρέθηκε σε θέση βολής και με τον Κουτσόπουλο να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Θρασύβουλο. Μετά το πρώτο καταιγιστικό 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, ο ρυθμός έπεσε, με την ομάδα της Κομοτηνής να διατηρεί τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Μαλκί σε δύο απανωτές φάσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιδεράκη, ενώ στο 76’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φρίμπογκ πάνω στον Σύριο επιθετικό. Ο Θρασύβουλος προσπαθούσε να «παγώσει» τον ρυθμό του αγώνα, ενώ μόνο με αντεπιθέσεις επιχειρούσε να επισκεφτεί την εστία του Κουτσόπουλου. Τελευταία φάση του αγώνα ήταν για τον Πανθρακικό, όταν στις καθυστερήσεις ο Νικέζ εκτέλεσε το φάουλ, όμως ο Σιδεράκης μπλόκαρε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού πατώντας ΕΔΩ.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved