«Αγκαλιάζει» τον τίτλο ο Απόλλων, 3-1 στην Επανομή

«Αγκαλιάζει» τον τίτλο ο Απόλλων, 3-1 στην Επανομή

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη «πέρασε» από την έδρα της πρώην ομάδας του έμπειρου τεχνικού κι είναι ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή της Football League.

Επιστροφή στις νίκες για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον Βοσνιάδη να επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στο «Νίκος Σαράφης» ως αντίπαλος και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη και την αύξηση της διαφοράς από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα. Με πρωταγωνιστή και σκόρερ, των δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας, τον Μιχάλη Μανιά, ο Απόλλων νίκησε 3-1 την Αναγέννηση στην Επανομή και είναι πρώτος με 67 βαθμούς, την ώρα που ο Ηρακλής είναι δεύτερος έχοντας 62 βαθμούς κι ο Εργοτέλης με τον Ολυμπιακό Βόλου θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους τη Μεγάλη Δευτέρα στην Κρήτη αλλά θα μείνουν κάτω από τον Απόλλωνα σε κάθε περίπτωση…

Με απόλυτη κυριαρχία του Απόλλωνα ξεκίνησε το ματς στο «Νίκος Σαράφης», όπου το «παρών» έδωσαν και 60 φίλοι της αθηναϊκής ομάδας. Το ματς ήταν αρκετά δυνατό με αποτέλεσμα να γίνει από μια αναγκαστική αλλαγή για κάθε ομάδα, ενώ κι ο ρυθμός ήταν έντονος χωρίς όμως να έρθει η μεγάλη φάση. Τελικά, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλων βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σε μια περίεργη φάση με τη σέντρα του Κατσίκη να βρίσκει τον Καραμαλίκη και στη συνέχεια τον Κουλίδη για να καταλήξει στα δίχτυα της Επανομής και να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Απόλλων ισχυροποίησε το προβάδισμά του, αφού στο 51’ ο Κατσίκης βρήκε τον Μανιά κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 77’ «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του με μακρινό σουτ το οποίο δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά ο Μαλαμής. Η Αναγέννηση Επανομής το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ 85’ με τον Τζανδάρη να σουτάρει και τη μπάλα έπειτα από κόντρα και τον Χατζηζήση να καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για να διαμορφωθεί το 1-3, αποτέλεσμα που ήταν τελικό στο «Νίκος Σαράφης».

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Λαμπερνάκης, Νταντάμης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τζανδάρης, Κουκουλέκης (52' Καρτάλ), Δραγανίδης (75' Κεφαλάς), Μπαλασάς, Σικαλόπουλος (25' λ.τ. Τοπούζης), Αναστασίου.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Κύργιας, Καμαρά, Κωνσταντίνου (30' Καραμαλίκης), Φαρινόλα (76' Καραδέμητρος), Τσιλιγκίρης, Κατσίκης (82' Κρουσταλλέλης, Μανιάς.



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved