Πάτσης: «Δεν γίνεται συγχώνευση»

Πάτσης: «Δεν γίνεται συγχώνευση»

Κατηγορηματικά αντίθετος με το ενδεχόμενο να υπάρξει συγχώνευση της Νίκης με τον Ολυμπιακό Βόλου εμφανίστηκε ο πρόεδρος της πρώτης, Ανδρέας Πάτσης.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Ιωνίας μίλησε στον Sport FM Μαγνησίας κι απάντησε στα σενάρια που τον ήθελαν να επεξεργάζεται το σενάριο της συγχώνευσης, ενώ μίλησε επίσης τόσο για τον Αχιλλέα Μπέο όσο και για τις προστριβές που έχει με μερίδα των φιλάθλων.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε: «Η Μαγνησία είναι μια περιοχή που οι ποδοσφαιρικές της δυνάμεις της κατακερματίζονται. Μία ομάδα σε μια πόλη που πραγματικά αγαπά το ποδόσφαιρο, μια ομάδα που θα έχει την ένωση των δυνάμεων, θα αποκτούσε τεράστια δυναμική. Φυσικά εκφράζω αυτή τη στιγμή ως παρατηρητής ένα υποθετικό σενάριο. Το όφελος της περιοχής, με μια ομάδα με ευρωπαϊκό προφίλ θα ήταν κάτι πάρα πολύ καλό. Όμως επειδή υπάρχουν δύο ιστορικά σωματεία δεν είναι δυνατόν να γίνει συγχώνευση

Οι πρόεδροι δεν μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες αποφάσεις. Συγχώνευση δεν πρόκειται να γίνει. Ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε μια άλλη διάσταση. Κανείς δεν θα ήθελε να ενωθούν τα χρέη των δύο ΠΑΕ για να επιτευχθεί η συγχώνευση. Γι' αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Από κει και πέρα είναι θέμα του κόσμου και όχι των προέδρων για να αποφασίσει τι θέλει».

Για τον Αχιλλέα Μπέο, υποστήριξε: «Δεν ήρθα να ακυρώσω, ούτε να απαξιώσω κανέναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον τον Αχιλλέα Μπέο. Ήρθα, αν μπορέσω να πάω πάνω απ' αυτόν. Να δημιουργήσω κάτι καλύτερο. Μακάρι να μπορέσω να κάνω κι εγώ με τη Νίκη εφάμιλλη πορεία με αυτή του Ολυμπιακού Βόλου πριν από τρία χρόνια. Εκτιμώ και σέβομαι τον Αχιλλέα Μέπο, αν και διαφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα μαζί του Έχω αγαπήσει το Βόλο και θέλω πάρα πολύ να πετύχω το στόχο μου. Έχω κάνει κατάθεση ψυχής για το όραμα της Νίκης και θέλω να πιστεύω πως θ' αντεπεξέλθω».

Ενώ για τις κόντρες που έχει στον Βόλο, σχολίασε: «Εγώ δεν απαγορεύω σε οποιοδήποτε να κάνει κριτική. Το θέμα είναι να είναι καλοπροαίρετη και καλόπιστη. Άλλο όμως η κριτική και άλλο η ύβρις. Αν κάποιος έχει στοιχεία εναντίον του Πάτση, να τα βγάλει με ντοκουμέντα και να υποστώ τις συνέπειες. Το να σπιλώνεις ανθρώπους, είναι ύβρις. Η ύβρις αντιμετωπίζεται αυστηρά και κάθετα. Αποδείξεις και ντοκουμέντα αν υπάρχουν, να βγουν και να τα ακούσω. Βγήκαν κάποιες ανακοινώσεις από συγκεκριμένους που καταφέρθηκαν κατά του προσώπου μου. Συγκεκριμένα είναι τα πρόσωπα, γνωρίζουν οι ίδιοι σε ποιους αναφέρομαι. Αυτοί λοιπόν όσο εγώ είμαι πρόεδρος δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν στο γήπεδο.

Δύο άτομα του Blue Club, συνέταξαν ανακοίνωση εναντίον μου και την δημοσιοποίησαν χωρίς να γνωρίζουν οι υπόλοιποι. Αυτοί καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη των υπολοίπων και καταφέρθηκαν κατά του προσώπου μου. Σε μισή ώρα βέβαια, είχε αποσυρθεί η ανακοίνωση.

Αυτοί λοιπόν δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο. Κι ένας ακόμη που περιφέρεται πότε στη Νίκη και πότε στον Ολυμπιακό (στο παρελθόν) και καταφέρεται εναντίον μου. Λοιπόν δεν θα ξαναμπεί στο γήπεδο».



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved