Απολλωνάρα για άνοδο, 4-2 τη Λάρισα

Απολλωνάρα για άνοδο, 4-2 τη Λάρισα

Δεν χάνει την άνοδο ο Απόλλων Σμύρνης που σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι στη Ριζούπολη επιβλήθηκε 4-2 της Λάρισας.

Η αναμέτρηση ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου με πολλές ανατροπές και ωραία γκολ. Η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Αλεξάνδροβιτς στο 20’, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου. Στο 48’ ο Κατσίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 2-1 για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Αλεξάνδροβιτς στο 58’. Όμως ο συνήθης ύποπτος Μανιάς έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Απόλλωνα στο 66’, ενώ στο 90+2’ ο Μπάρκογλου διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Καλό ρυθμό είχε από το ξεκίνημα το ματς στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Λάρισα προσπαθούσε να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 20’ ο Αλεξάνδροβτις πέρασε τον Διαμάντη και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Γουμάγια για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν καλές στιγμές όμως με την κεφαλιά του Δεληζήση στο 36’. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Φαρινόλα έκανε από πλάγια θέση το σουτ, ο Σέρεμετ απέκρουσε με την μπάλα να πάει πάνω στον Παπαγεωργίου και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Όπως τέλειωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με γκολ για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην πρώτη επίθεση μετά τη σέντρα, ο Τσιλιγκίρης ανατράπηκε από τον Παπαγεωργίου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσίκης και στο 48’ έδωσε προβάδισμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» για το 2-1. Η απάντηση της Λάρισας δεν άργησε και στο 58’ σε εκτέλεση φάουλ, ο Νεμπεγλέρας έστρωσε στον Αλεξάνδροβιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων, αφήνοντας άγαλμα τον Γουμάγια, γράφοντας το 2-2!

Το παιχνίδι πήρε... φωτιά και στο 66’ ο Απόλλων βγήκε υποδειγματικά στην επίθεση, με τον Ρόβα να ανοίγει στον Κατσίκη στα δεξιά και εκείνος έβγαλε τη σέντρα για τον Μανιά, ο οποίος σκόραρε για το 3-2! Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε, με την ψυχολογία να είναι με τους γηπεδούχους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν παίχτηκε πολύ μπάλα, καθώς σημειώθηκαν αρκετές διακοπές. Όμως στο 90+2’ ο Μπάρκογλου με κεφαλιά σκόραρε και πάλι, για το 4-2 του Απόλλωνα επί της Λάρισας.

Απόλλων Σμύρνης: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Κύργιας, Ρόβας, Κατσίκης (87’ Μπάρκογλου), Καμαρά, Μανιάς, Φαρινόλα (90+1’ Χιτζίδης), Τσιλιγκίρης (84’ Τσεμπερίδης)

Λάρισα: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (74’ Τσόγκας), Κρητικός Τ. (56’ Ζεκίνια), Κρητικός Σ., Χασομέρης (60’ Τσιάρας), Αλεξάνδροβιτς



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved