Πιο κοντά με τρία ΠΑΣ-τέλια!

Πιο κοντά με τρία ΠΑΣ-τέλια!

Ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα ανόδου από τον ΠΑΣ, που χωρίς να εντυπωσιάσει σημείωσε τρία τέρματα επί της Καλλιθέας, σπρώχνοντάς την στη Football League 2(3-1).

Άνοιξη θύμισε επιτέλους ο καιρός στα Γιάννινα και που διάθεση για μπάλα από τους ποδοσφαιριστές!

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη προκειμένου να κάνουν άλλο ένα αποτελεσματικό βήμα προς τη Super League, με τους «κυανόλευκους» να αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά τους να προλάβουν το τρένο των play out. Αποτέλεσμα, ήταν τα θέλω τους να αλληλοεξουδετερωθούν και αυτό να αποτυπωθεί με τον πιο εμφατικό τρόπο στο χορτάρι των «Ζωσιμάδων».

Ο ΠΑΣ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας  και να ήθελε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, ωστόσο μάλλον μπέρδεψαν το ποδόσφαιρο με τα «στρατιωτάκια ακούνητα»! Κίνηση μηδέν, πρωτοβουλίες μηδέν, φάσεις μηδέν! Η μπάλα απλά… κούρνιαζε στα πόδια τους και ο χρόνος κυλούσε προς όφελος των φίλων του ΠΑΣ που λόγω τιμωρίας της έδρας είχαν μαζευτεί για μία ακόμα φορά στις ταράτσες των γύρω πολυκατοικιών. Μάλλον σκεφτόντουσαν ήδη το μεσημεριανό καφέ στη λίμνη της πόλης.

Ως εκ τούτου, οι παίκτες της Καλλιθέας αφού συνειδητοποίησαν πως το… θηρίο βρισκόταν σε λήθαργο, αναθάρρησαν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να βγαίνουν σιγά-σιγά από το καβούκι τους.

Ήταν αυτοί μάλιστα που έχασαν όχι μόνο ανεπανάληπτη, αλλά και τη μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος!
Ο Τζωρμπατζάκης θα σεντράρει «γλυκά», ο Πινδώνης δεν θα πολυσκεφτεί τις… θερμίδες και από το ύψος της μικρής περιοχής, θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά! Ο Κηπουρός ωστόσο θα βρει σύμμαχό του τα δοκάρια αφού η μπάλα θα καταλήξει στη δεξιά συμβολή τους.

‘Οσοι περίμεναν πως η ευκαιρία θα αφύπνιζε τους γηπεδούχους ή τουλάχιστον θα έδινε άλλο ρυθμό στον αγώνα, διαψεύστηκαν, με το παιχνίδι να συνεχίζει να σε προκαλεί να φλερτάρεις με την αγκαλιά του Μορφέα. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το φάντασμα της λευκής ισοπαλίας κόντρα στον Ιωνικό, άρχισε να πλανάται πάνω από τους «Ζωσιμάδες»,  ωστόσο στο 53’ ο συνήθης ύποπτος Μπακαγιόκο το ξόρκισε! Στο κόρνερ του Σκούφαλη(είχε περάσει αλλαγή στις αρχές του ημιχρόνου), η άμυνα της Καλλιθέας και όχι ο κόσμος, ήταν τελικά αυτή που κοιμήθηκε! Μετά από «βόλεϊ» των παικτών του ΠΑΣ, ο Μπακαγιόκο δεν θα δυσκολευτεί να την καρφώσει με το κεφάλι στα δίχτυα του Τακίδη, λύνοντας έτσι το γόρδιο δεσμό!

Και εκεί που οι φίλοι των γηπεδούχων περίμεναν πως η ομάδα τους θα ανέβαζε ρυθμούς προκειμένου να «κλειδώσει» τη νίκη, διαψεύστηκαν για μία ακόμα φορά. Στο 61’ ο Πάντος δεν θα μπορέσει να διώξει, η μπάλα θα περάσει από πάνω του και ο Παπαθανασίου με δυνατό σουτ θα τιμωρήσει τη νωθρότητα των γηπεδούχων, βάζοντας τις βάσεις για «στραβοπάτημα» των Ιωαννίνων.

Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο θα κρατήσει μόλις τρία λεπτά, αφού ο Τζάνης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 64’ θα τις γκρεμίσει ξαναβάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Ο ΠΑΣ από εκείνο το σημείο και μετά πίεσε για να πετύχει το γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη και αν ο Τίκας δεν έκλεινε τα μάτια του σε ανατροπή του Τζάνη από τον Τακίδη δύο λεπτά αργότερα, ίσως να μην χρειαζόταν να φθάσουν οι καθυστερήσεις για να σφραγίσει τη νίκη ο Σκούφαλης, εκμεταλλευόμενος λάθος γύρισμα του Τζωρμπατζάκη.

Το σφύριγμα της λήξης θα βρει τους Γιαννιώτες ακόμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο και τους φιλοξενούμενους στο χείλος του γκρεμού (υποβιβασμό στη Football League 2).

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ



Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved