Διλμπέρης: «Χάσαμε γρήγορα τη συγκέντρωσή μας»

Διλμπέρης: «Χάσαμε γρήγορα τη συγκέντρωσή μας»

Στις χαμένες ευκαιρίες και την έλλειψη συγκέντρωσης έμεινε ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης.

Αναλυτικά τι είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε περισσότερο από την δύναμη και από τις μονομαχίες και έτσι δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Εμάς το σκεπτικό μας από την αρχή ήτανε να ανέβουμε ψηλά, να πιέσουμε την ομάδα των Γιαννιτσών, έτσι ώστε να κλέψουμε την μπάλα και να μπορέσουμε να βγούμε γρήγορα στην επίθεση.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα μου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και ακόμη περισσότερες προϋποθέσεις για ευκαιρία, όμως δεν σημαίνει ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί όσο περνούσε η ώρα και ιδιαίτερα μετά το 30' αρχίσαμε να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, κάναμε πάρα πολλά λάθη, όσον αφορά την διάταξη την αμυντική, δεν ανεβήκαμε σε παίκτες και έτσι από εκεί και μετά άρχισαν τα Γιαννιτσά να παίρνουν μπάλα και να βγαίνουν στην επίθεση. Δεν έχουν κανέναν λόγο οι ποδοσφαιριστές μου να είναι νευρικοί. Δεν έχουν κανέναν λόγο να είναι απείθαρχοι. Δεν έχουν κανέναν λόγο να μην προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι η ομάδα έχει αγχωθεί πάρα πολύ. Βγαίνει αυτό μέσα στο γήπεδο και ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να το κερδίσουμε από το πρώτο ημίχρονο δυστυχώς και πάλι βγαίνουμε ηττημένοι.

Έχει καταντήσει πλέον ρουτίνα να μιλάμε σαν Eθνικός για την διαιτησία. Είναι καθαρό το γκολ του Γεωργιάδη, το δοκάρι, σκάει η μπάλα μέσα και νομίζω ότι μπορείτε να το δείτε και στο video και στο καπάκι η ομάδα των Γιαννιτσών βγαίνει στην αντεπίθεση και σκοράρει. Από εκεί και πέρα και ο τερματοφύλακας πιάνει την μπάλα έξω από την γραμμή και υπάρχουν και άλλες πάρα πολλές φάσεις. Δεν μας προσέχουν, δεν μας σέβονται, δεν μας υπολήπτονται, αλλά δεν κάνουμε και εμείς όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε. Πολλές φορές το έχω πει στους ποδοσφαιριστές ότι εάν θες να λέγεσαι ομάδα, αν θες να λέγεσαι ποδοσφαιριστής που έχει φιλοδοξίες και ποδοσφαιρικό εγωισμό, πρέπει ακόμη και τον κακό διαιτητή να τον κερδίζεις. Καλή συνέχεια στα Γιαννιτσά».

Όσο για το εάν αισθάνεται πως η ομάδα ότι έχτισε στον πρώτο γύρο, το γκρέμισε στον δεύτερο: «Πάρα πολύ. Νομίζω ότι όλα ξεκίνησαν από το παιχνίδι μέσα στον Θρασύβουλο, όπου χάθηκε αδίκως πάλι ένα παιχνίδι. Από εκεί και μετά η ομάδα άρχισε να έχει νευρικότητα και άγχος. Μπορεί να μην αντέξαμε και εκείνο το βάρος. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν και οι απουσίες. Σήμερα είδατε ότι παίζαμε με αριστερό μπακ τον Καπία και δεξί μπακ τον Ομπεντ. Έρχονται παιδιά από πίσω. Προσπαθούμε να βάλουμε παιδιά όπως ο Αγγελακάς που δεν έχουν «αλλοιωθεί» από αυτό το άγχος από αυτή την πίεση. Λένε ότι όταν μια ομάδα όταν δημιουργεί ευκαιρίες δεν πρέπει να αγχώνεται. Εμείς δημιουργούμε σε όλα τα παιχνίδια ευκαιρίες και δεν σκοράρουμε.

Νομίζω ότι θα πρέπει οπωσδήποτε αυτή την στιγμή, όπως έγινε πριν από αρκετό καιρό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν την κατηγορία και είναι προσωπικότητες να αρπάξουν τους άλλους από τον γιακά και να τους τραβήξουν μπροστά. Να δώσουν ψυχολογία, να δώσουν ποιότητα, να δώσουν όλα αυτά που χρειάζεται μια ομάδα για να μπορέσει να συνεχίσει.

Από εδώ και πέρα αρχίζεις και νιώθεις ανασφάλεια, ότι μπορεί να κινδυνέψεις, ενώ στον πρώτο γύρο έκανες πρωταθλητισμό. Και αυτό είναι όλο το βάρος πλέον. Τώρα κινδυνεύεις και με το πρόγραμμα που από εδώ και πέρα είναι δύσκολο. Επίσης μας λείπουν πάρα πολλά παιδιά, αλλά ακόμη και έτσι οι ομάδες στα δύσκολα φαίνονται».



Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Κατάταξη UEFA: «Ζωντανές» ελπίδες για την 15η θέση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού
Κατάταξη UEFA: «Ζωντανές» ελπίδες για την 15η θέση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved