Στο… πόδι Κατερίνη, Βέροια

Στο… πόδι Κατερίνη, Βέροια

Ντέρμπι παραμονής έχουμε την Κυριακή (13/03) στην Κατερίνη, όπου ο τοπικός Πιερικός θα υποδεχθεί τον Ιωνικό.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκονται πάνω από την ζώνη των πλέι άουτ, ενώ οι Νικαιώτες «πατούν» την επικίνδυνη ζώνη. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το παιχνίδι θεωρείται χωρίς… αύριο για τους δύο «μονομάχους».

Παράλληλα, «μάχη» παραμονής θα γίνει και στην Βέροια, όπου η «Βασίλισσα του Βορρά» θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται μία… ανάσα από τα πλέι άουτ, ενώ οι Θεσσαλοί βρίσκονται πέντε βαθμούς από την 16η θέση και το ματς της Κυριακής είναι το τελευταίο… χαρτί για την είσοδο στα πλέι άουτ.

Από εκεί και πέρα, τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν την Ηλιούπολη με… φόντα τα πλέι οφ. Οι «Σακαφλιάδες» είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος και θέλουν το «τρίποντο» κόντρα στον «Ήλιο», ούτως ώστε να πλασαριστούν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία, ενώ από την άλλη, οι Αθηναίοι ευελπιστούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να μην χάσουν την… επαφή με τα πλέι οφ.

Στην Λιβαδειά, ο τοπικός Λεβαδειακός θα παίξει κόντρα στον Εθνικό. Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας είναι στα πλέι οφ και θέλουν το καλύτερο πλασάρισμα, ενώ από την άλλοι οι Πειραιώτες θέλουν μόνο το «τρίποντο» για να μην μπλέξει σε… περιπέτειες στις τελευταίες αγωνιστικές.

Στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα, έχοντας μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης, προκειμένου να βγει από την ζώνη των πλέι άουτ. Από την άλλη, οι νησιώτες είναι στην ζώνη των πλέι οφ και θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στα Γιάννινα, ο ΠΑΣ που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, θα υποδεχθεί την Καλλιθέα, που ίσως παίζει το τελευταίο της… χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Οι πρωτοπόροι θα αντιμετωπίσουν τους ουραγούς, που «καίγονται» για τους βαθμούς.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής «κλείνει» την Δευτέρα (14/03) με δύο αναμετρήσεις, αμφότερες στην Αθήνα. Ο Θρασύβουλος υποδέχεται τον Πανθρακικό, ενώ ο Εθνικός Αστέρας τον Παναιτωλικό.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία, πατώντας ΕΔΩ.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved