Εκτελεστής... Καμπάνταης

Εκτελεστής... Καμπάνταης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Καμπάνταη, ο ΟΦΗ επικράτησε στην Δράμα της τοπικής Δόξας με 2-0... σκαραφαλώνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας

Ο ΟΦΗ κράτησε το αήττητο των τελευταίων επτά αγωνιστικών, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της απευθείας ανόδου. Με δύο γκολ του Καμπάνταη στο 7΄ και 90+3 οι Κρητικοί πήραν το πολυπόθητο εκτός έδρας τρίποντο που αναζητούσαν σε ένα δραματικό παιχνίδι, με πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους τον Σερεμέτ που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, αποσοβώντας και πέναλτι του Ρούσεφ.


Οι κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι για το «διπλό» και ευτύχησαν να προηγηθούν με σου του Καμπάνταη μόλις στο 7ο λεπτό, μετά από λάθος του Βέρτζου μέσα στην περιοχή. Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-0 μόλις δύο λεπτά αργότερα και πάλι με τον Καμπάνταη για να του στερήσει το γκολ ο Χατζηζήσης που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Η Δόξα Δράμας μετά την ψυχρολουσία, βρήκε τα πατήματά της στο γήπεδο και πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στις αντεπιθέσεις κυρίως με τον γρήγορο Γιακούμπου από τα αριστερά, που σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να τον σταματήσει ο Χατζηζήσης.

Ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με την απουσία του Ρούσεφ από την εντεκάδα, έχασε τη μάχη του κέντρου με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Βεζυρίδης πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση στο κοντινό σουτ του Γελαδάρη.


Στην επανάληψη και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, ο Γρηγορίου θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του πέρασε στην θέση του Χατζηζήση τον Ντε φαρία και τον Σιάκκα στην θέση του Λίμα που δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Από την μεριά του ΟΦΗ, ο Αναστόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ρούσεφ στη θέση του Παπουλή, θέλοντας να δυναμώσει το κέντρο και παράλληλα να διατηρήσει το σκορ. Οι κρητικοί ωστόσο συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, με τον Σέρεμετ να κρατάει στο 0-1 το σκορ, πρώτα στο τετ α τετ με τον Γιακούμπου και στη συνέχεια αποσπώντας την μπάλα από τα πόδια του Αγρίτη. Ο τεχνικός της Δόξα Δράμας Μιχάλης Γρηγορίου, ανακάτεψε την τράπουλα βάζοντας στη θέση του Ρούτση, τον έμπειρο Χλωρό, προκειμένου να δυναμώσει την γραμμή κρούσης και να φτάσει στην ισοφάριση.

Η συνέχεια ήταν δραματική. Ο Καμπάνταης έχασε τετ α τετ, όμως στη συνέχεια κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Τσιμπλίδη, το οποίο εκτέλεσε ο Ρούσεφ και απέκρουσε εκπληκτικά ο Σέρεμετ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι καρδιές πήγαν να σπάσουν καθώς ο Μαρκόφσκι σκόραρε για την Δόξα, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε σωστά λόγω οφ-σάιτ. Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε και πάλι από τον Καμπάνταη με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή, δίνοντας την έναρξη για πανηγυρισμούς στους φίλους των Κρητικών που βρέθηκαν στο γήπεδο της Δράμας.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού πατώντας ΕΔΩ.



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved