Βελλής: «Έλεος κύριε Στούπα…»

Βελλής: «Έλεος κύριε Στούπα…»

Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών, από τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, ο οποίος αναγνώριζε ωστόσο ότι η ομάδα του ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην Εύβοια και δεν άξιζε κάτι περισσότερο από τον βαθμό που πήρε.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε στα όσα είπε ο ομόλογός του στα Ψαχνά και άφησε σαφή υπονοούμενα για εύνοια του Ηρακλή Ψαχνών από τη διαιτησία. Ο κ. Βελλής αναφέρθηκε σε… κουμπαριές και έκανε λόγο για υποτίμηση της νοημοσύνης των φιλάθλων και των αντιπάλων από τους διοικούντες την ομάδα της Εύβοιας. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, πάντως, αναφερόμενος στο αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού στα Ψαχνά, τόνισε πως οι γηπεδούχοι άξιζαν τη νίκη ενώ η ομάδα του όχι…

Αναλυτικά η δήλωση του Σταμάτη Βελλή:

«Διάβασα ότι ο κος Στούπας έκανε παράπονα για τη διαιτησία. Το βρίσκω πολύ λογικό και τον κατανοώ. Όταν κατά τη γνώμη μου έχεις φροντίσει με "κουμπαριές" και διασυνδέσεις στην ΕΠΟ να σε παίζουν 80-20 για 23 αγώνες έχεις απόλυτο δίκιο να σε στεναχωρεί και να σε παραξενεύει μία αντικειμενική διαιτησία που βασικά σφύριξε ότι είδε, με τα όποια λιγοστά ανθρώπινα λάθη. Έλεος κε Στούπα, μην υποτιμάτε σε τέτοιο βαθμό την νοημοσύνη μας.

Όσο για τα σχόλια σας σχετικά με την περίπτωση Ντοέ, κύριε Στούπα ο παίκτης μας άκουσε ρατσιστικές ειρωνικές "κραυγές" και όχι "απλές αποδοκιμασίες" όπως ισχυριστήκατε. Ευτυχώς υπάρχουν και οι σχολιαστές της τηλεόρασης που άκουσαν και ανέφεραν τις "ρατσιστικές αποδοκιμασίες". Φυσικά όμως και δεν ευθύνεται η Διοίκηση της ΠΑΕ για αυτό, να είμαι απόλυτα σαφής. Απλώς, μη διαστρεβλώνουμε την αλήθεια, δεν βοηθάει κανέναν αυτό.

Αναρωτιέμαι επίσης αν αξίζει κανείς να αναφερθεί στις άκρως προσβλητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο "κύριος" Βαζάκας προς τον προπονητή μας. Μάλλον δεν αξίζει να αναφερθώ, μιας και συνάδουν με το γενικό ύφος και ήθος του.

Οφείλω όμως επίσης να ευχαριστήσω εκ μέρους της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης την Διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών αλλά και τους οπαδούς της ομάδας για τη πολύ καλή φιλοξενία και συμπεριφορά που επέδειξε στους ανθρώπους και οπαδούς του Απόλλωνα που παρευρέθηκαν στον αγώνα, παρ' ότι εγώ δεν μπόρεσα να παρευρεθώ προσωπικά. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά για αυτό.

Για τον αγώνα τώρα: Κατά τη γνώμη μου έγινε κακό παιγνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις. Αν μία ομάδα δικαιούταν τη νίκη αυτή ήταν σαφώς ο Ηρακλής Ψαχνών. Εμείς δε απειλήσαμε ούτε μια στιγμή άρα πως να δικαιούμεθα κάτι άλλο από το 0-0; Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή και έλεγχο του αγώνα και είχε έστω μία κλασσική ευκαιρία. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές του καλή συνέχεια, είναι "πολεμιστές" και μπορούν να τα καταφέρουν».



Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved