Έτοιμη για... άνοδο η Καλλονή, 2-0 τον Παναιτωλικό!

Έτοιμη για... άνοδο η Καλλονή, 2-0 τον Παναιτωλικό!

Στις θέσεις των play offs για την άνοδο στην Super League βρίσκεται η Καλλονή, η οποία επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στη Μυτιλήνη, πανηγυρίζοντας την έκτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «συγκρότημα» του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος... πλήγωσε την πρώην ομάδα του, ήταν ο Λεοζίνιο, που πέτυχε και τα δύο τέρματα των νησιωτών, στο 17' και το 32'.

Στο πρώτο ημίχρονο, τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών των δύο ομάδων δεν επέστρεψε να παιχθεί ωραίο ποδόσφαιρο, με την Καλλονή να απειλεί για πρώτη φορά στο 9' με τον Μανούσο, αλλά ο Τακίδης μπλόκαρε, ωστόσο, οκτώ λεπτά αργότερα, ο Λεοζίνιο με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛΚ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο στο 23' έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Κούσας πήρε την κεφαλιά από φάουλ του Σίσιτς, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μάππα.

Κάπου εκεί... ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου, καθώς οι Αγρινιώτες αν και είχαν την υπεροχή δεν απείλησαν σημαντικά και στο 32' ο Καντζί αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έδωσε στον Λεοζίνιο, που με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ωστόσο, στο 46' ο Σίσιτς είδε τον Μάππα να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση το δυνατό σουτ που έκανε.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ευκαιρία για την Καλλονή, καθώς στο 51' ο Κώτσιος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία του Τακίδη, που είχε χάσει τη φάση, σε σύγχυση στα καρέ του. Η συνέχεια ήταν για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά και η Καλλονή πανηγύρισε την έκτη της νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι.

Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι Κούσας και Αναστασιάδης είχαν έντονη λογομαχία και μάλιστα ήρθαν στα χέρια, ωστόσο, η επέμβαση των πιο ψύχραιμων ήταν άμεση και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ρέφερι του αγώνα ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κάντζι, Μαρσέλο, Σερφά.

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (84' Γάλας), Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος (68' Κριπιντίρης), Ντιμπαλά, Κάντζι (90' Βαλιός), Σερφά.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (30' λ.τρ. Γκόλιας), Σίλβα Τζούνιορ (46' Καμαρά), Σφακιανάκης, Μπόγιοβιτς, Φαβάλι, Σίσιτς (66' Κουτσοσπύρος), Μπελόν.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved