«Σταμάτησε» την Λάρισα η Δόξα!

«Σταμάτησε» την Λάρισα η Δόξα!

Απέναντι στη Δόξα Δράμας σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Λάρισας, η οποία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0).

Η ομάδα του Τίμου Καβακά ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Δαύκος φώναξε… παρών για τους «μαυραετούς».

Στα πρώτα λεπτά η Δόξα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο, στο 2’ ο Σέρεμετ έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Καπέλ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ταραλίδης απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Μάλιστα, στην επίθεση της Λάρισας, ο Πόνσε βρέθηκε απέναντι στον Δαύκο, έκανε το πλασέ, αλλά πέρασε άουτ.

Στο 26’ οι «βυσσινί» απείλησαν και πάλι, αυτή την φορά με τον Χασομέρη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Παπαγεωργίου δεν κατάφερε να κάνει σωστά την πάσα προς τον Πόνσε, ο οποίος είχε… οπλήσει προ του Δαύκου.

Τέσσερα λεπτά μετά την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου, η Δόξα έφτασε μία… ανάσα από το γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του αμαρκάριστου Ρούσεφ μέσα από την «καρδιά» της άμυνας της Λάρισας πέρασε άουτ και στο 42’ ο Δαύκος με ωραία επέμβαση αρνήθηκε το γκολ στον Παπαγεωργίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ, όμως, στο 53’ ο Τσίνγκας έστειλε την μπάλα άουτ στο τετ-α-τετ με τον Δαύκο και στο 57’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε με προβολή, αλλά η αμυντικοί της Δόξας έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους, με τον Λιαπάκη να κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Δαύκος με νέα εξαιρετική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Χασομέρη, Καμινιώτη, Παγώνη,

Λάρισα (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας (76’ λ.τρ. Τσιάρας), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Τσίγκας, Χασομέρης (69’ Δεινόπαπας), Αλεξάντροβιτς (46’ Κρητικός).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46’ Μπαλής), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (60’ Περπερίδης), Σοϊλέδης, Κάπελ, Πουλάκος (81’ Τότο), Στεργιανός, Ροντρίγκο, Μιλένκοβιτς.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved