«Δεν καταλαβαίνω την ανησυχία»

«Δεν καταλαβαίνω την ανησυχία»

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του μονοπώλησε για μία ακόμα φορά στην καθιερωμένη πλέον συνέντευξη Τύπου του Στεφάν Ντεμόλ.

Η Πέμπτη είναι αφιερωμένη στα μέσα ενημέρωσης της πόλης και ο Βέλγος προπονητής του ΠΑΣ, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει το θόρυβο που έχει προκύψει επειδή δεν υπέγραψε το περασμένο Σάββατο, όπως είχε προαναγγείλει σε προηγούμενη συνέντευξη.

Ο 45χρονος τεχνικός διευκρίνισε πως αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η μετάφραση των συμβολαίων, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα, τον ερχόμενο με την Καλλιθέα αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ντεμόλ:

O κ. Ντεμόλ ξεκίνησε τις τοποθετήσεις του μιλώντας για τον αγώνα με την Καρδίτσα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία: «Δεν ξεκίνησε καλά η ομάδα στο παιχνίδι αυτό. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, όμως,  ήμασταν καλύτεροι, πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ήταν δύσκολο με τέτοιες γηπεδικές συνθήκες να παίξουμε καλύτερο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε όμως καλές ευκαιρίες για γκολ. Δυστυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε νωρίτερα θα βάζαμε και 2ο γκολ. Είδα τα στιγμιότυπα του αγώνα και ομολογώ ότι ο διαιτητής ήταν σε άσχημη μέρα και η Καρδίτσα δεν έπρεπε να τελειώσει με 11 παίκτες. Μιλάω πρώτη φορά για τη διαιτησία.
Μετά το παιχνίδι αυτό δώσαμε 2 μέρες ρεπό στους παίκτες γιατί το αξίζουν, τόσο για την απόδοση και προσπάθεια όσο και για την προσπάθεια στο συγκεκριμένο αγώνα» τόνισε αρχικά για να αναφερθεί στον ερχόμενο αγώνα:

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Φουρτάδο και Μπουχάν δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ο Στάθης θα δούμε την κατάστασή του και μάλλον θα είναι έτοιμος. Θυμάμαι είχαμε δύσκολο α' ημίχρονο με την Καλλιθέα στο ματς του α' γύρου. Στο β' ημίχρονο ήταν καθοριστική η συμβολή Κυριάκου και Ντε Βινσέντι και σκοράραμε 3 φορές και καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την Καλλιθέα, παρότι είναι σε άσχημη βαθμολογική θέση σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν λόγοι για να δώσει ο κάθε παίκτης το κάτι παραπάνω. Κάποιοι παίκτες της Καλλιθέας θα προσπαθήσουν να δείξουν καλά στοιχεία απέναντι στον πρώτο της βαθμολογίας. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι σ' αυτό το ματς για να έρθουμε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο στόχο» ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του, είπε: «Δεν καταλαβαίνω καλά το θόρυβο γύρω απ' αυτό το θέμα. Εγώ ο ίδιος, ο πρόεδρος και ο κ. Αγγελής συμφωνήσαμε, ήπιαμε και σαμπάνια για επικύρωση της συμφωνίας. Απλώς πρέπει να μεταφραστεί κι αυτό μπορεί να πάρει χρόνο για να γίνει. Όταν είπα ότι θα υπογράψουμε το προηγούμενο Σάββατο, το είπα με την προϋπόθεση ότι θα ήταν όλα έτοιμα. Δεν ήταν έτοιμα τα χαρτιά το Σάββατο, ελπίζω την επόμενη φορά που θα είναι εδώ ο πρόεδρος να υπογράψουμε.

Για την ποιότητα του ΠΑΣ και τους στόχους του τη νέα σεζόν είπε: «Ο ΠΑΣ έχει σίγουρα το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Η ποιότητα των παικτών στη Β' Εθνική δεν είναι εφάμιλλη της ποιότητας που υπάρχει στη σούπερ λίγκα. Απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματα του καλού ξεκινήματός μας στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες από τα μέσα του β' γύρου βλέπουν διαφορετικά τον ΠΑΣ Γιάννινα για να γράφουν οι εφημερίδες την Δευτέρα ότι αντιμετώπισαν καλά τον πρωτοπόρο. Υπάρχουν και ομάδες που παίζουν την επιβίωσή τους. Είναι πιο δύσκολος ο β' γύρος. Υπάρχουν παίκτες ποιότητας Σούπερ Λίγκας στη Β' Εθνική. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν 1-2 τέτοιοι παίκτες που μπορούν να παίξουν, αλλά εμείς έχουμε περισσότερους παίκτες για τη μεγάλη κατηγορία. Ο νέος στόχος είναι πολύ υψηλός, για να παραμείνουμε στην κατηγορία του χρόνου πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ομάδα».

Τέλος για το αν παρακολουθούνται οι δανεικοί, κατέληξε: «Παρακολουθούμε τους δανεικούς παίκτες και κάποιοι απ' αυτοί θα επιστρέψουν. Θα τους δούμε στην προετοιμασία και θα δούμε τι θα γίνει»



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved