Κεϊτά: «Δεν ξέρω για Ολυμπιακό»

Κεϊτά: «Δεν ξέρω για Ολυμπιακό»

Την άγνοιά του για πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Πολ Κεϊτά σε ιστοσελίδα της Ηπείρου.

Ο παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων αναφέρθηκε επίσης στην πορεία του ΠΑΣ τονίζοντας ότι το σημαντικό είναι: «Να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την άνοδο», ενώ ξεκαθάρισε πως θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό από το πορτογαλικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη το Πολ Κεϊτά στο epiruspost

Πολ, ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν πολύ καλές εμφανίσεις και όλα δείχνουν ότι θα ανέβει στη Super League. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για την ερχόμενη περίοδο;

Πρώτα από όλα πρέπει να το εξασφαλίσουμε μαθηματικά. Μόλις γίνει αυτό, το κυριότερο είναι να παραμείνουμε και να καθιερωθούμε στη Super League και να μη πέσουμε ξανά. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αυτό το στόχο και είναι η φιλοδοξία όλων μας.

Για όσα γράφονται και λέγονται για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων προς το πρόσωπό σου τι έχεις να πεις;

Δεν γνωρίζω τίποτα για όλες αυτές τις φήμες. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο. Πρώτα πρέπει να γίνει αυτό και μετά θα δούμε. Έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, τώρα παίζω στον ΠΑΣ. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει την επόμενη ημέρα, αλλά εγώ τώρα έχω στο μυαλό μου μόνο τον ΠΑΣ.

Θα κάνεις μια σύγκριση ανάμεσα στο ελληνικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη νοοτροπία;

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη νοοτροπία στα δύο αυτά πρωταθλήματα. Επίσης το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Στη Πορτογαλία υπάρχουν μόνο τρεις ομάδες και από εκεί και πέρα υπάρχει μεγάλη διαφορά με τις υπόλοιπες. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που υπάρχουν περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες.

Πολλοί ποδοσφαιριστές από την Αφρική βλέπουν την Ελλάδα σαν ενδιάμεσο σταθμό στη καριέρα τους, για να συνεχίσουν σε μια καλύτερη ομάδα σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Εσύ τι πιστεύεις;

Ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες και θέλει να παίζει συνεχώς σε καλύτερο επίπεδο. Το ίδιο θέλω και εγώ. Όμως τώρα παίζω στον ΠΑΣ και θέλω να πάει καλά η ομάδα και να παίζω και εγώ καλά και ποιοτικά. Πριν κάνεις ένα βήμα στη καριέρα σου είναι σημαντικό να σε αγαπάνε στην προηγούμενη ομάδα σου και να μιλάνε με καλά λόγια για σένα. Εγώ θέλω ο κόσμος του ΠΑΣ, που μας στηρίζει τόσο πολύ και μας αγαπάει είτε έχουμε καλά αποτελέσματα είτε όχι, να μιλάει με καλά λόγια για μένα.

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Θέλω να πετυχαίνει τους στόχους της η ομάδα και να παίζω και εγώ καλά.

Ποιος ποδοσφαιριστής είναι το είδωλό σου;

Ο Πατρίκ Βιεϊρά. Είναι ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής και παίζουμε και στην ίδια θέση. Είναι πολύ δυνατός και πολύ καλός παίκτης.

Σε ποια θέση σου αρέσει περισσότερο να παίζεις, 6άρι ή 10άρι;

Σίγουρα 6άρι. Αυτή είναι η αγαπημένη μου θέση. Παλιότερα έπαιζα 10άρι, αλλά τώρα πλέον μπορώ να παίξω 6άρι.

Τι κινδύνους και τι δυσκολίες κρύβει αυτή η θέση;

Είναι πολύ επικίνδυνη θέση και πολύ σημαντικός ο ρόλος σου γι' αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Εάν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και χαθεί η μπάλα τότε η ομάδα σου βρίσκεται σε κίνδυνο διότι οι επιτιθέμενοι θα είναι περισσότεροι από τους αμυνόμενους και θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι νευραλγική θέση και ειδικά στη πρώτη κατηγορία εάν χάσεις τη μπάλα έχεις δεχθεί γκολ. Παρά τις δυσκολίες όμως μου αρέσει αυτή η θέση και συνέχεια προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο ρόλο μου.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved