«Αισθάνομαι όμορφα»

«Αισθάνομαι όμορφα»

Συνέντευξη στον Αthletic Radio 104,2, παραχώρησε ο Ματίας Βερόν, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο 30χρονος μέσος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις τελευταίες του εμφανίσεις, τονίζοντας ό,τι πλέον παίζει στην θέση του, ενώ μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, ήταν αφοπλιστικός λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε φέτος προβλήματα, κυρίως οικονομικά, όμως αυτό σταμάτησε να μας ενοχλεί και λειτούργησε ανάποδα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βερόν:

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τον κόσμο του ΟΦΗ που με έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ. Συγκρίνω τους φιλάθλους του με αυτούς του ΠΑΟΚ γιατί είναι  ιδιαίτερα φανατικοί. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πάει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».

Για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι φίλαθλοι αν και δεν αγωνιζόταν: «Είναι δύσκολο για κάποιον όταν δεν παίζω γιατί γεννιούνται ερωτηματικά για την αξία του. Όμως, ο κόσμος μου έδειξε αγάπη και εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι αυτός ήταν και ένας λόγος που με έκανε να έχω υπομονή. Χαίρομαι γιατί τώρα δείχνω την αξία μου και μπορώ να τους κάνω να είναι χαρούμενους».

Για την αγωνιστική του απραξία το πρώτο εξάμηνο: «Πιστεύω ότι το πρόβλημα είχε να κάνει με την θέση που αγωνιζόμουν. Μου ζητήθηκε να παίξω σε μια θέση που δεν ήταν αυτή που αγωνιζόμουν τα χρόνια και κατά συνέπεια δεν είχα την δυνατότητα να αποδώσω όπως μπορούσα. Στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζομαι στην θέση μου και έτσι μπορώ να αποδώσω σύμφωνα με τις δυνατότητες μου. Όταν κάποιος παίζει στην θέση του και όταν ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου, μου δείχνουν εμπιστοσύνη τότε είναι φυσιολογικό να προσπαθώ ώστε να παίζω καλά».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να μιλήσω με πολλά λόγια. Είναι δύσκολο και απομένουν αγώνες που είναι σαν τελικοί. Δυστυχώς απομένουν αρκετοί βαθμοί από τον πρώτο, κοιτάζουμε να «χτυπήσουμε» την δεύτερη θέση και θα μιλήσουμε στο τέλος».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ»: «Η έδρα είναι το ισχυρό χαρτί του ΟΦΗ. Πάντα όταν παίζουμε δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο. Στην τελική, παίζουμε για αυτούς ώστε να μην τους απογοητεύσουμε και να τους ευχαριστήσουμε που έρχονται στο γήπεδο και μας συμπαραστέκονται».

Για τις τελευταίες του εμφανίσεις: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Δυσκολεύτηκα να εγκλιματιστώ και από την στιγμή που δεν έπαιζα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Τώρα όμως παίζω, αισθάνομαι όμορφα, βλέπω ότι προσφέρω και γιατί να μην μείνω στην ομάδα και του χρόνου που θα αγωνιζόμαστε στην Σούπερ Λιγκ».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη: «Παρακολούθησα το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο ΠΑΟΚ αν και δεν έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, κοίταξε να κάνει αυτό που έπρεπε δίχως να καταπονηθεί καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Πήρε μια νίκη που άξιζε».

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ: «Φυσικό είναι να μου λείπει ο ΠΑΟΚ, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του που έχει από τους πιο ένθερμους οπαδούς στην Ελλάδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα δύο χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved