Παναχαϊκή: Πρόταση της Αταλάντα για τον Ντίνα

Παναχαϊκή: Πρόταση της Αταλάντα για τον Ντίνα

Οι Αχαιοί με επίσημη ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν πως για τον νεαρό εξτρέμ έχει γίνει πρόταση από την ιταλική ομάδα, παρά τη σχετική συμφωνία που υπάρχει για την παραχώρησή του στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί χθες (02/01) το απόγευμα να υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της Παναχαϊκής με την οποία ενημέρωνε για την υπογραφή προσύμφωνου με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Θανάση Ντίνα το καλοκαίρι, ωστόσο, σήμερα (03/01) υπήρξε νέα ανακοίνωση των Πατρινών με την οποία διαψεύδουν την υπογραφή εγγράφων, μιλώντας για προφορική συμφωνία και ηθική δέσμευση όμως, με τους «πράσινους».

Παράλληλα, οι Αχαιοί αναφέρουν πως για τον νεαρό άσο έγινε πρόταση από την ομάδα της Αταλάντα και πως δεν είναι βέβαιο το που θα καταλήξει ο παίκτης το καλοκαίρι, καθώς δεν μένει ελεύθερος και θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία με την Παναχαϊκή για να υπάρξει μεταγραφή…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόταση για την απόκτηση του Θανάση Ντίνα έκανε η Αταλάντα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή απέναντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ηθική δέσμευση και υπάρχει προφορική προσυμφωνία, ωστόσο δεν έχει υπογραφεί κανένα προσύμφωνο, όπως δημοσιοποιείται στον Τύπο.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι ο Ντίνας είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα το καλοκαίρι του 2013 και ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος να υπογράψει με οποιοδήποτε σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, εάν δεν συμφωνήσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Τα ποσά τα οποία αναφέρονται για τη μεταγραφή του Ντίνα είναι κωμικά. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η ιδιοκτησία της, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν δαπανήσει υπερπολλαπλάσια ποσά για αγορές νεαρών ποδοσφαιριστών από όλη την Ελλάδα και αναφέρουμε χαρακτηριστικά (Παπουλής, Τζιβίλογλου, Στεργίδης, Δημογιάννης, Μαγκαφάς, Κοιλιάρας, Χρόνης, Πάνου κ.α.).

Η ιστορία και το κύρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν της επιτρέπουν να απολύει ποδοσφαιριστές με τα ποσά που αναφέρονται στον αθηναϊκό Τύπο και προτιμά να εξαντλεί τα συμβόλαια των παικτών και να τους αφήνει ελεύθερους, παρά να εισπράττει χρηματικά ποσά τα οποία εκθέτουν το κύρος της ομάδας και την ιδιοκτησία της, χαρακτηριστικές περιπτώσεις εκείνες των Σάμαρη και Σήφη Λαμπρόπουλου.

Για τον Ντίνα η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αρνήθηκε το καλοκαίρι πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 150.000 και πώλησε τον ποδοσφαιριστή Φουρτάδο σε ηλικία 30 ετών, 100.000 ευρώ».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved