Yπό αντίξοες συνθήκες

Yπό αντίξοες συνθήκες

Μετ’ εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (12/03) με την Δόξα στην Δράμα.

Τα προβλήματα για τους Κρητικούς ήταν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Ηράκλειο αλλά και των προβλημάτων τραυματισμών αρκετών ποδοσφαιριστών. Η προπόνηση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer σε σκεπαστό γήπεδο με πλαστικό τάπητα καθώς η συνεχής βροχόπτωση μετέτρεψε σε λίμνη τα γήπεδα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Αμφίβολη κόντρα στους «μαυραετούς» είναι η συμμετοχή του Άρη Γαλανόπουλου που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο (γι’ αυτό τον λόγο έμεινε εκτός 18άδας από το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο) καθώς και του Μηνά Πίτσου (εξέτισε την ποινή του αλλά αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο).

Αμφότεροι έκαναν θεραπεία και μέχρι την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα είναι ετοιμοπόλεμοι ή όχι για τη μάχη της Δράμας. Στην προπόνηση της Τρίτης δεν πήραν μέρος για προληπτικούς λόγους και οι Ανέστη Αγρίτης, Παναγιώτης Ζορμπάς ωστόσο η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μικρονοχλήσεις στους προσαγωγούς και την Τετάρτη θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Nοκ-άουτ για δεύτερο συνεχόμενο ματς έχει τεθεί ο τιμωρημένος Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Το… μενού αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ «ευχαριστεί τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο ιδιοκτήτη του αθλητικού κέντρου Lido Soccer και τους συνεργάτες του για τις διευκολύνσεις που παρείχαν σήμερα (σ.σ. Τρίτη) στην ομάδα μας». Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στις 15.30 στο ΒΑΚ καιρού επιτρέποντος.

Η ΠΑΕ συγχαίρει

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της «η  διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει το νέο αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου κ. Μανόλη Κοντοδιάκο για την ανάληψη των καθηκόντων του. Το ήθος, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός που διακρίνει το νέο αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου είναι τα στοιχεία που εγγυώνται ότι θα έχει συνέχεια στην επιτυχημένη καριέρα του, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί τον υποστράτηγο κ. Γιάννη Μεσοδιακάκη για την επιτυχή προσφορά του στο διαμέρισμά μας, την ειλικρινή συνεργασία που είχε μαζί του και είναι σίγουρη ότι θα έχει ανάλογη επιτυχία και στις νέες του υποχρεώσεις στη Γενική Δεύθυνση Προστασίας Υψηλών Προσώπων όπου αναλαμβάνει διευθυντής.

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει τον υποστράτηγο κ. Μανόλη Παραβολιδάκη για την προαγωγή του και την τοποθέτηση του στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης. Η επιτυχημένη πορεία που έχει ο κ. Μανόλης Παραβολιδάκης από τις αστυνομικές διευθύνσεις Ηρακλείου, Ρεθύμνου αποτελούν την καλύτερη ένδειξη ότι θα είναι ανάλογη η προσφορά του νησί μας και από τη νέα του θέση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved