Νίκη Βόλου – ΑΕΛ: Από ένα ημίχρονο και… βαθμό!

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ: Από ένα ημίχρονο και… βαθμό!

Την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στο ρετιρέ της βαθμολογίας έχασε η ΑΕΛ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη στο Βόλο, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Football League – Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες, πλούσιο θέαμα μπροστά από τις δύο εστίες.

Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την μπάλα ωστόσο να «κουρνιάζει» την περισσότερη ώρα στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, οι οποίοι θέλησαν με το… καλημέρα να καταστήσουν σαφές ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό!

Πριν καν μάλιστα συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο (9΄), ο Χασομέρης έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα σημαδεύοντας το οριζόντιο… σίδερο του Βούρα, ο οποίος δικαιολόγησε αμέσως το ψωμί του, διώχνοντας το εξ επαφής σουτ του Τσιμπάμπα που πήρε το ριμπάουντ!

Οι «βυσσινί» μάλιστα εξακολουθούσαν να έχουν τα ηνία του αγώνα, αλλά και τον έλεγχο του κέντρου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί, υποχρεώνοντας τους Βολιώτες σε παθητικό ρόλο.

Λίγο έλειψε ωστόσο να πάθουν τη ζημιά, πρώτα με τον Παπαγεωργίου να παίρνει την μπουκιά από το στόμα του Ουέλινγκτον μέσα στη μικρή περιοχή (29΄) και στη συνέχεια με το σουτ του τελευταίου να «σφυρίζει» δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέρεμετ στο 38΄

Ενδιάμεσα πάντως (31΄) ο Τσιμπάμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βούρου, ωστόσο το τέρμα δεν θα μετρήσει ποτέ, καθώς ο δεύτερος βοηθός, Χαρίτσης, είχε υποδείξει επιθετικό φάουλ υπέρ του Βέρτζου (και εις βάρος του Φρανκού) που γύρισε στο τερματοφύλακά του, πριν ο επιθετικός της ΑΕΛ μπει στη φάση.

Με την έναρξη ωστόσο του δεύτερου ημιχρόνου, η εικόνα του αγώνα αντιστράφηκε πλήρως, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με το πόδι κολλημένο στο … γκάζι και το μαχαίρι στο στόμα! Ο Κυριάκος μάλιστα απείλησε δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά (48΄, 50΄), υποχρεώνοντας τους οπαδούς των γηπεδούχων να φωνάξουν τα πρώτα «αχ» σε ισάριθμες επεμβάσεις του Σέρεμετ που ανέλαβε δράση καθυστερημένα!
Ο τερματοφύλακας της Λάρισας μάλιστα ύψωσε ανάστημα και στο 63΄, διώχνοντας με τα… νύχια το σουτ του Ουέλινγκτον που ήταν διαρκής απειλή για τα καρέ του, μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Σκούφαλη!

Ο τελευταίος μάλιστα είχε και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση, με το σουτ του ωστόσο (αφού κοντράρει) να περνά ελάχιστα έξω, τρία λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Το τελικό 0-0 έτσι μπορεί να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ωστόσο «καρφώθηκε» στη σέντρα, δημιουργώντας συνωστισμό στην κορυφή της Football League, όπου «στριμώχνονται» πλέον πέντε ομάδες (Εθνικός Γαζώρου, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ, Εργοτέλης και Αναγέννηση Γιαννιτσών) με 15 βαθμούς!

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Τάσιτς (56' Πουρτουλίδης), Σκούφαλης, Ουέλινγκτον (75' Τάντιτς), Γιάκομπ (67' Φλίγκος).

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (90+1' Γιώτας), Φρανκού (83' Ζουρούδης), Χασομέρης, Ζεκίνια (66' Δεινόπαπας), Τσιμπάμπα




Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved