Λύτρωση με Καραμαλίκη!

Λύτρωση με Καραμαλίκη!

Με… ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Στάθη Καραμαλίκη, ο Παναιτωλικός νίκησε στις καθυστερήσεις τη Βέροια με 1-0.

Πλέον η ομάδα του Αγρινίου μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος το Σάββατο έμεινε στο 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ πάλεψαν σε όλο το παιχνίδι για το γκολ, όμως αυτό ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Βέροια από την πλευρά της ήθελε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και το είχε σχεδόν καταφέρει, ενώ ο Κουτσοσπύρος θα μπορούσε να της έχει δώσει τη νίκη, αν ήταν πιο προσεκτικός όταν βρέθηκε απέναντι από τον Τζενάμο.

Καλά διαβασμένη παρατάχθηκε η Βέροια στο Αγρίνιο, με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο λεπτό, όμως δεν μπορούσε με ευκολία να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Κυρίως οι γηπεδούχοι επιχειρούσαν σουτ έξω από την περιοχή, όμως δεν ήταν ικανά να ανησυχήσουν τον Καντιμοίρη. Ο Ρότσα ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Παναιτωλικού και αυτός δοκίμασε αρκετές φορές να απειλήσει την εστία της Βέροιας, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Μπάμπη Τεννέ με την είσοδο του Τζόνσον και του Καραμαλίκη στην ενδεκάδα. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει μια φλύαρη υπεροχή, αλλά η άμυνα της Βέροιας έμοιαζε ανίκητη. Στο 79’ ο Καραμαλίκης έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, καθώς έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Βέροια άρχισε να βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις, με σκοπό να «κλέψει» τη νίκη. Στο 81’ ο Κουτσοσπύρος βρέθηκε απέναντι από τον Τζενάμο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, στη σημαντικότερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος κατάγεται από το Αγρίνιο, επιχείρησε να σκοράρει και με σουτ στο 87’, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός πίεσε για το γκολ, αλλά οι προσπάθειες του Γκούρμα και του Θεοδωρίδη, σταμάτησαν πάνω στον Καντιμοίρη.

Η λύτρωση για τον Παναιτωλικό ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Καραμαλίκη να νικά τον τερματοφύλακα της Βέροιας και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Με την επίτευξη του γκολ, οπαδοί των γηπεδούχων επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο το παιχνίδι έληξε κανονικά.



Diamond League: Δεύτερος ο Τεντόγλου, πέμπτη η Στεφανίδη
Diamond League: Δεύτερος ο Τεντόγλου, πέμπτη η Στεφανίδη
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved