Μοιρασιά στο «Ελ Πάσο»

Μοιρασιά στο «Ελ Πάσο»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) «βολεύτηκαν» Καλλιθέα και Πιερικός σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Football League.

H Καλλιθέα από την πλευρά της ήθελε τη νίκη στην προσπάθεια την για την σωτηρία.

Ο Πιερικός από την άλλη ήθελε πάση θυσία το «διπλό» για να έχει ελπίδες για τα πλέι οφ. Στο τέλος βολεύτηκαν με την ισοπαλία.

Πιο δυνατά μπήκε η Καλλιθέα στο ματς με τον Πλατέλα να είναι ο εμπνευστής των επιθετικών  προσδοκιών των γηπεδούχων.

Ο 21χρονος μέσος, μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης είχε την πρώτη επαφή με τον Γκουμαγιά, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Πιερικού, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε… δοκάρι.

Η Καλλιθέα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενος να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ωστόσο το πολυπόθητο γκολ δεν έχει επετεύχθη ακόμα.

Όσο το παιχνίδι συνεχίζονταν, τόσο οι «γαλάζιοι» πίεζαν, μην αφήνοντας χώρους στους Κατερινιώτες, οι οποίοι αντέδρασαν με τον Γκουγκουλιά, ο οποίος από μια αδράνεια της άμυνας βρέθηκε μόνος του, επιχείρησε και το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε έξω από το δοκάρι Τακίδη. Στην πρώτη καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Φαίνεται ότι αυτή η ευκαιρία των φιλοξενούμενων ξύπνησε την Καλλιθέα, η οποία απάντησε με γκολ. Στο 30’ ο Κισκαμπάνης από σέντρα του Αρκούδα έπιασε την κεφάλια και έστειλε τη μπάλα στο… πλεχτό γράφοντας το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να έχουν περισσότερες πρωτοβουλίες, ενώ έχουν να διαμαρτύρονται  και για ένα γκολ του Μιλόσκοβιτς που τους ακυρώθηκε. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενουςν να έχουν και την πρώτη τους ευκαιρία από λάθος στην άμυνα της Καλλιθεας, καθώς ο Παραράς πήγε να διώξει ,η μπάλα πήρε τροχιά προ το τέρμα, αλλά τελικά κατέληξε σε κόρνερ.

Ο κόσμος σε όλη την  διάρκεια του ματς ήταν στο πλευρό της ομάδας του, πότε με χειροκροτήματα και πότε με μπαλοθιές…  Οι Κατερινιώτες προσπάθησαν να κρατήσουν τη μπάλα και να ελέγξουν το κέντρο, ενώ είχαν και δεύτερη καλή ευκαιρία με τον Πορτουλίδη, ο οποίος έκανε το σουτ στο 58’ από 25 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων τελικά είχε αντίκτυπο ο Χατζής πήρε τη κεφάλια φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Από το 70΄ και μετά το ματς έγινε ροντέο… η μπάλα πήγαινε πάνω - κάτω. Οι γηπεδούχοι έχουν να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε σουτ του Μουρουκάκη, η μπάλα κατέληξε σε χέρια αμυντικού του Πιερικού, αλλά ο διαιτητής έδειξε να παιχτεί το ματς.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλόσκοβιτς, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τακίδη, αλλά σημάδεψε πάνω από την εστία. Σε όλο το υπόλοιπο ματς δεν σημειώθηκε τίποτα το αξιόλογο και το ματς τελείωσε με την ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν.



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved