Γκόγκιτς: «Να φτάσουμε και να μείνουμε ψηλά»

Γκόγκιτς: «Να φτάσουμε και να μείνουμε ψηλά»

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Εργοτέλη μίλησε την Πέμπτη (1/11) ο Σίνισα Γκόγκιτς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που γίνεται, τονίζοντας πως υπολογίζει και στους 29 παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Μίλησε ακόμη για τον αποκλεισμό από τον Αιγινιακό στο Κύπελλο, ενώ επεσήμανε πως στόχος του Εργοτέλη είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

«Θέλουμε ταπεινότητα από όλους τους παίκτες. Θέλω και τη δική σας βοήθεια γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και μπορεί εύκολα τα μυαλά τους να πάρουν αέρα», ανέφερε αρχικά ο Γκόγκιτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε 29 παίκτες στο ρόστερ και τους εμπιστεύομαι απόλυτα όλους. Όταν δουλεύεις σκληρά και καλά στις προπονήσεις είναι μετά πιο εύκολο το παιχνίδι. Προσπαθούμε να έχουμε ομαδικότητα. Δεν έχει σημασία ποιος παίκτης θα βάλει το γκολ, αλλά η ομάδα. Ας το βάλει και ο τερματοφύλακας, δεν με ενδιαφέρει. Όποιος είναι στην καλύτερη θέση ας σκοράρει. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Κάθε προπόνηση έχει συγκεκριμένο στόχο. Καθημερινά πρέπει να βελτιωνόμαστε. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν στους αγώνες, όπως το κάνουν και στις προπονήσεις και πιστεύω ότι αυτό θα βγει στην πορεία».

Για τη νεανική ομάδα του Εργοτέλη, επισήμανε: «Οι περισσότεροι λένε ότι ο Εργοτέλης έχει μεγάλο μπάτζετ, μεγάλη εμπειρία, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Εργοτέλης είναι μεγάλη ομάδα και έχουμε λίγους έμπειρους παίκτες, όπως ο Ρομάνο, ο Γκαντιάγκα, ο Ζαχόρα, ο Δασκαλάκης, ο Πίτσος και ο Αθανασίου. Οι νέοι παίκτες πρέπει να πιουν πολύ γάλα για να είναι έτοιμοι και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανίζονται καλύτεροι, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι δουλεύουν καλά».

Για το στόχο της ομάδας, υπογράμμισε: «Σε κάθε παιχνίδι ο ξεκάθαρος στόχος μας είναι η νίκη. Στο τέλος πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Είμαστε μια ομάδα με ταλέντο και οι έμπειροι βοηθάνε τους νέους. Είμαι ευχαριστημένος με τη βαθμολογική συγκομιδή. Πρέπει να κάνουμε έδρα το Παγκρήτιο, να κερδίζουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να παλεύουμε για το καλύτερο εκτός. Σε κάθε παιχνίδι τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο κοντά, πιο δυνατοί, πιο δεμένοι. Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις ψηλά, αλλά να διατηρηθείς εκεί. Εμείς θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το σύστημα και το στυλ παιχνιδιού που έχει επιλέξει, ανέφερε: «Μου αρέσει περισσότερο το 4-4-2, αλλά εξαρτάται από τους παίκτες που διαθέτεις. Ανάλογα με τον αντίπαλο θα επιλέγουμε και διάταξη. Θέλω να έχουμε γρήγορο παιχνίδι και να δουλέψουμε ώστε όλοι οι παίκτες να έχουν την ίδια σκέψη».

Για την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αιγινιακό, σχολίασε: «Ακόμα και τώρα να παίζαμε θα έβαζα τους ίδιους παίκτες, γιατί τους πιστεύω πολύ. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε να νικήσουμε».

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Καλλονή και την κατάσταση των τραυματιών, είπε: «Για το παιχνίδι με την Καλλονή είμαστε έτοιμοι. Η Καλλονή είναι μια καλή ομάδα με παίκτες που γνωρίζουν την Κατηγορία. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Πίτσος και Γκαντιάγκα κάνουν καθημερινά θεραπεία και ένας από τους δύο θα προλάβει το παιχνίδι».

Τέλος, ο Γκόγκιτς υποστήριξε ότι οι προερχόμενοι από τραυματισμό Μπρούνο και Χρυσοφάκης θα δώσουν λύσεις στην ομάδα.



Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved