Σαν το σπίτι της!

Σαν το σπίτι της!

Έχοντας  «ξεχάσει» στην Αθήνα το κακό πρόσωπο που τη συντροφεύει στα εκτός έδρας παιχνίδια, η Ηλιούπολη πήρε μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη, επικρατώντας του Διαγόρα με 2-1 στο «Σμαραγδένιο νησί».

Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη για εκ’ διαμέτρου αντίθετους λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά play off ανόδου, οι δε φιλοξενούμενοι για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και τις θέσεις που οδηγούν στα play out.

Η επιτακτική αυτή ανάγκη και των δύο για το τρίποντο, δημιούργησε ένα «εκρηκτικό» μίγμα, ωθώντας τις δυο ομάδες να υπερκεράσουν το εμπόδιο του βαρύ αγωνιστικού χώρου και να προσφέρουν από την έναρξη του αγώνα ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό.

Η Ηλιούπολη μάλιστα αυτή τη φορά φαίνεται πως αισθανόταν σαν το σπίτι της, με αποτέλεσμα να μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που ευτύχησε να μετουσιώσει και σε γκολ μόλις στο 5’. Στην πρώτη της επίσκεψή στα καρέ του Ταμπάση, ο Σαλαμαστράκης θα προσπαθήσει  να διώξει, η μπάλα θα κοντράρει στον Λαμπρόπουλο και με την άμυνα του Διαγόρα να κολλάει στη…  λάσπη, ο Νιάρος ως τελικός αποδέκτης της, δεν θα δυσκολευτεί να ανοίξει το σκορ.

Το γρήγορο γκολ είχε σαν αποτέλεσμα να αφυπνίσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμό, κατάφεραν όχι μόνο να ισορροπήσουν τον αγώνα αλλά να φθάσουν στην ισοφάριση στο 23’. Ο Ζλάτκοβιτς θα σερβίρει την μπάλα μέσα στην περιοχή του Μαράμα και ο μόνιμος σκόρερ του Διαγόρα, Ταραχούλσκι, δεν θα αρνηθεί την ασίστ, αφού με πλασέ, θα γράψει για μία ακόμα φορά φέτος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» πήραν τα ηνία του αγώνα και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με την ποιότητα όμως του αγώνα να πέφτει κατακόρυφα, και την πίεση τους να μην αποφέρει καν υποψία ευκαιρίας, το 1-1 δεν θα μπορούσε παρά να ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν όπως ακριβώς και στο πρώτο. Με διάθεση να ξαναπάρουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Και όπως και στο πρώτο μέρος, τα κατάφεραν και πάλι, έστω και αν χρειάστηκαν λίγο παραπάνω!

Στο 63’, μερικά λεπτά αφού είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, ο Ηλιόπουλος θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Λεοντίου, θα… ξεπεράσει και τη... μοναξιά μπροστά από τον Ταμπάση, ξαναβάζοντας, με πλασέ, την ομάδα του μπροστά στο σκορ!

Με τους φιλοξενούμενους να… κάθονται πάνω στο γκολ και τους γηπεδούχους να προσπαθούν για την ισοφάριση, αλλά να μην μπορούν, ο αγώνας έγινε «άχρωμος», «άνοστος» και χωρίς ρυθμό, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να προσφέρει νέες συγκινήσεις.

Το σφύριγμα της λήξης θα βρει του φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν ένα πολύτιμο τρίποντο στο ντεμπούτο του Θύμιου Γεωργούλη στον πάγκο και τους οργανωμένους του Διαγόρα να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους προς τη διοίκηση του συλλόγου για την πέμπτη διαδοχική, αποτυχημένη προσπάθεια νίκης.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved