Με Μήτση λυτρωτή, 1-0 τον Ηρακλή η Νίκη

Με Μήτση λυτρωτή, 1-0 τον Ηρακλή η Νίκη

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκαμψαν την αντίσταση του «Γηραιού» οι Βολιώτες και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να τον προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Σε ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Νίκη ήταν αυτή που κατάφερε να χαμογελάσει στο φινάλε και να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ηρακλή στο Βόλο. Το γκολ της νίκης ήρθε με περιπετειώδη τρόπο για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ λόγω των… πανηγυρισμών αλλά και της στιγμιαίας διχογνωμίας για το αν θα μετρήσει το γκολ ή όχι.

Η Νίκη ήταν αυτή που προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων κι εν μέρει το κατάφερε, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Φιρινίδη, την ώρα που ο Ηρακλής προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να φανεί απειλητικός. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο άρχισαν κι αυτοί να κάνουν αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να μην παίζεται καλό ποδόσφαιρο και να λείπουν οι ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πέρα από τη μέτρια απόδοση που είχαν Νίκη Βόλου και Ηρακλής, ήρθε κι η βροχή να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των 22 ποδοσφαιριστών και ακόμα χειρότερη την ποιότητα του παιχνιδιού. Οι ευκαιρίες ήταν… είδος προς εξαφάνιση στο Πανθεσσαλικό, με τον «Γηραιό» να απειλεί στην κόντρα σε μια-δυο περιπτώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο από το να ανησυχήσει για λίγο τον Καρακούτση.

Η Νίκη όσο περνούσαν τα λεπτά και πλησίαζε η λήξη, άρχισε να πιέζει αρκετά τον Ηρακλή έτσι ώστε να φτάσει το γκολ που θα της έδινε τους τρεις βαθμούς. Εν τέλει, αυτό ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τάντιτς, ο Μήτσης μέσα από έναν όμιλο παικτών έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην εστία του Φιρινίδη, ο οποίος την έδιωξε αλλά καθαρά μέσα από τη γραμμή.

Το γκολ αυτό ήταν αρκετό στους Βολιώτες για να πάρουν τη νίκη, έστω κι αν χρειάστηκαν αρκετά ακόμα λεπτά καθυστερήσεων λόγω της διακοπής μετά το τέρμα του Μήτση, και να φτάσουν έτσι τους 7 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, με τον Ηρακλή να μένει στους 5 και επτά θέσεις χαμηλότερα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καρακούτσης, Ψιάνος, Καρατζάς (46' Σαμαράς), Βέρτζος, Μήτσης, Κυργιάκος, Ριζογιάννης, Τάσιτς, Τάντιτς, Πουρτουλίδης (74' Ουέλιγκτον), Γιάκομπ (65' Σκούφαλης)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φιρινίδης, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Τροΐρης, Λιαπάκης, Χιονίδης (84' Ισαάκ), Παπαστεριανός, Στεφανίδης (74' κωνσταντινίδης), Κριβοκάπιτς (60' Νατσιόπουλος), Μίχος



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved