«Δραπέτευσε» με βαθμό ο Απόλλων από τον Βόλο!

«Δραπέτευσε» με βαθμό ο Απόλλων από τον Βόλο!

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Απόλλων Σμύρνης, μετά το 1-1 με τη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί στο 73’ με τον Κυριάκο, ωστόσο, το «συγκρότημα» της Ριζούπολης… έκλεψε τον βαθμό με τέρμα του Τσιλιγκίρη στο 88’! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Καθολική ήταν η υπεροχή της Νίκης Βόλου στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη να αναζητούν τους διαδρόμους για την εστία του Κοττάρα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Μόλις στο 4’ ο Σκούφαλης απείλησε αλλά ο πορτιέρο του Απόλωννα είπε «όχι» και στο 10’ ο Μανιάς με μονοκόμματο σουτ… απάντησε στις ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους.

Οκτώ λεπτά αργότερα, η Νίκη έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία να προηγηθεί, όταν αρχικά ο Κοτταράς απέκρουσε σουτ του Πουρτουλίδη και εν συνεχεία ο Ιασωνίδης με κεφαλιά απομάκρυνε το σουτ του Σκούφαλη.

Ένα λεπτό αργότερα και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν, αυτή την φορά με τον Φλίγκο, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά και πάλι ο Κοττάρας απέκρουσε, κάτι που έκανε και στο 22’ σε μονοκόμματο σουτ του Σκούφαλη.

Ο Έλληνας επιθετικός της Νίκης είχε πολλά… κέφια και στο 30’ έβγαλε τετ-α-τετ με τον Κοττάρα τον Τάντιτς, το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ, ενώ στο 35’ ο Φλίγκος και πάλι έκανε το σουτ, αλλά για μία ακόμα φορά ο Κοτταράς απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τη Νίκη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Απόλλωνα να έχει περιοριστεί σε… δεύτερο ρόλο. Ωστόσο, στο 70’ οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη θέλησαν να «παγώσουν» το Πανθεσσαλικό, αλλά η κεφαλιά του Μανιά σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Καρακούτση.

Σα να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, τρία λεπτά αργότερα, η Νίκη άνοιξε το σκορ. Ο Κυριάκος… εξαπέλυσε τον κεραυνό από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Κοτταρά.

Ωστόσο, ο Απόλλων κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, καθώς στο 88’ ο Τσιλιγκίρης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ρέφερι του αγώνα ήταν ο Καμπαξής (Σ.Δ. Ευβοίας), ο οποίος «κιτρίνισε» τους: Κρουσταλέλη, Μήτση, Τάντιτς, Ντουτσαρίδη,

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Καρακούτσης, Μήτσης, Βέρτζος, Ψιάνος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Σκούφαλης (88’ Σαμαράς), Πουρτουλίδης, Φλίγκος (74’ Τάσιτς), Τάντιτς (63’ Ουέλινγκτον).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης (38’ Ντουτσαρίδης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης (87’ Τσιλιγκίρης), Καμαρά, Κατσίκης, Χιντζίδης, Διαμαντίδης, Μανιάς.



Χάντμπολ: Ήττα αποκλεισμός για την Εθνική απ’ την Ολλανδία
Χάντμπολ: Ήττα αποκλεισμός για την Εθνική απ’ την Ολλανδία
Πανηγυρίζει την επιστροφή στην Bundesliga η Σανκτ Πάουλι
Πανηγυρίζει την επιστροφή στην Bundesliga η Σανκτ Πάουλι
Αντίο με ήττα για τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν
Αντίο με ήττα για τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έτσι πήρε τον «τελικό» τίτλου ο «Δικέφαλος» - Τα highlights του ντέρμπι (video)
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έτσι πήρε τον «τελικό» τίτλου ο «Δικέφαλος» - Τα highlights του ντέρμπι (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved