«Για άλμα σωτηρίας»

«Για άλμα σωτηρίας»

Την δεύτερη φετινή νίκη του Πιερικού μακριά από την Κατερίνη (μετά το διπλό στα Τρίκαλα) περιμένει την Κυριακή στο Ελ Πάσο με την Καλλιθέα ο έμπειρος επιθετικός, Γιώργος Πουλάκος.

Ο Καλαματιανός κυνηγός πάντως, που επανέρχεται από τραυματισμό (είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο) κρούει με δηλώσεις στο onsports το… καμπανάκι του κινδύνου: «Στο συγκεκριμένο ματς στο Ελ Πάσο δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί.

Οι θεωρητικά πεσμένες ομάδες μπορούν να κάνουν πολλές «ζημιές», σε όσους τους υποτιμήσουν. Το είδα προσωπικά πέρυσι, ως παίκτης του Αιγάλεω, που «κόψαμε» πολλούς βαθμούς απ’ όσους δεν μας υπολόγιζαν, ενώ και η Καλλιθέα προέρχεται από θρίαμβο στον Εύοσμο, βάζοντας σε μπελάδες τον Αγροτικό Αστέρα. Συνεπώς, χρειάζεται διπλή προσοχή από την πλευρά μας».

Ο Πουλάκος, που είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα γκολ (όσα και ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου, ενώ οκτώ έχει ο αρχηγός, Γιώργος Γκουγκουλιάς) ευελπιστεί να ξαναβρεί την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, για να συνεχίσει αναφέροντας: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί στην δύναμη και το πάθος. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και μακριά από την Κατερίνη τέτοιο είναι και η ισοπαλία, αλλά θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυλήσει το ματς. Με διπλό θα γίνουμε πιο άνετοι και θα κάνουμε άλμα σωτηρίας, ειδικά αν μετά νικήσουμε και τον Ιωνικό. Τότε θα αποκτήσουμε βαθμολογικό αβαντάζ και περιθώριο μιας «γκέλας» στη συνέχεια».

«Καλή πάστα παικτών»

Για να καταλήξει ο άλλοτε επιθετικός των Αιγάλεω, Καλαμάτας, Θρασύβουλου, Ηλυσιακού και Βύζαντα: «Θέλω επίσης να τονίσω ότι ο Πιερικός διαθέτει πολύ καλή… πάστα παικτών, με ποιότητα, εμπειρία και καλό σύνολο.

Αν βγάλουμε προσεχώς στο τερέν τις αρετές μας, θα αποφύγουμε την ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ. Εξαρτάται από εμάς και «κλειδί» είναι η αξιοποίηση της έδρας, στην οποία χάσαμε μόνο στην αρχή, από τον Παναιτωλικό. Όσο για μένα, θέλω να δώσω το καλύτερο για τον Πιερικό και να επιστρέψω στα γκολ».

Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι της Κυριακής από τον Σταύρο Διαμαντόπουλο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λόπεζ, Δήμου, όπως και οι ανέτοιμοι Περουτζίνι και Γουσούλης, με τον Κ. Λαζαρίδη να είναι αμφίβολος λόγω ίωσης. Τρεις θέσεις στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Πουλάκος, Κοντέων, Τασίδης και Πέντα, με φαβορί τους τρεις πρώτους.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved