«Στηρίζουμε τους ήρωες»

«Στηρίζουμε τους ήρωες»

Ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι η κακή κατάσταση της ομάδας οφείλεται στη διοίκηση, εξέδωσε ο σύνδεσμος του Διαγόρα «θύρα 6».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την κίνηση του Συνδέσμου μας να εκφράσει στον πρόσφατο αγώνα ΔΙΑΓΟΡΑΣ – Εθνικός τη δυσαρέσκειά του (με πανό και συνθήματα) για τον ευτελισμό και το διασυρμό της ομάδας μας πανελλαδικά, σε όλα τα έντυπα και μη Μ.Μ.Ε, ως Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6, δηλώνουμε τα εξής:

1. Οι όποιες κινήσεις, έγιναν κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών του Συνδέσμου.

Εμείς το κάνουμε. ΕΣΕΙΣ;

2. Θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνη της διοίκησης και τους χειρισμούς της για τη σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, με συνέπεια να κινούνται στα όρια της οικονομικής και ψυχολογικής εξαθλίωσης (σας παραπέμπουμε σε πρόσφατες δηλώσεις παικτών).

Αυτοί πεινάνε. ΕΣΕΙΣ;

3. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δε δεχόμαστε εκβιασμούς και απειλές από κανέναν. Δεν είμαστε και δε θα γίνουμε ποτέ, πιόνια κανενός. Έχουμε ελεύθερη βούληση και θα την εκφράζουμε όποτε εμείς το θεωρούμε αναγκαίο για το καλό του Διαγόρα μας (ο νοών νοείτω).

Εμείς το θέλουμε. ΕΣΕΙΣ;

4. Πρωταθλητής Δ’ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστική περίοδος 2004-05 ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρόδου, με πρόεδρο τον κ. Κ. Χρυσοχοϊδη. Πρωταθλητής Νοτίου Ομίλου Γ’ Εθνικής, αγωνιστική περίοδος 2007-08 ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρόδου, με μεγαλομέτοχο τον κ. κ. Χρυσοχοϊδη.

Η ιστορία σας έγραψε με χρυσά γράμματα, όμως όπως πιστεύουμε ακράδαντα, η ιστορία συνεχίζεται…

Και στον ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ, δεν αρμόζουν μαύρες σελίδες…

Σ’ ΕΣΑΣ;

5. Για να φτάσουμε στο σημείο να λέμε αυτά που λέμε σήμερα, όλοι εμείς που βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα, γνωρίσαμε πρόσωπα και ζήσαμε καταστάσεις. Κλείσαμε τα μάτια, όμως δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι. Στηρίξαμε την ομάδα και τη διοίκηση (όπως και εσείς) με προσωπικό κόστος.

Το κάνουμε ακόμα! ΕΣΕΙΣ;

6. Ακούσαμε πολλά και ακούμε περισσότερα. Εμείς οι «ΛΙΓΟΙ» όμως, οι «στιγματισμένοι», οι πιστοί, που καταθέτουμε τη ψυχή, τη φωνή και το υστέρημά μας, μαζί με κάποιους άλλους παλιούς, γνήσιους Διαγορίτες, εκείνη την αποφράδα ημέρα στη λέσχη του ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ, διατηρήσαμε ζωντανό το όνομα, την ιστορία και την ανεξαρτησία μας, την στιγμή που εσείς τα διαπραγματευόσασταν. Προς τιμήν σας, έστω και την ύστατη ώρα (ξανα)γίνατε ένας από εμάς.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ;

Κλείνοντας και παραβλέποντας το πρόσφατο παρελθόν, το κάλεσμα και την αποδοχή για βοήθεια και στήριξη στο πρόσωπο του κ. Χρυσοχοϊδη και όχι στον μεγαλομέτοχο κ. Χρυσοχοϊδη, υπογραμμίζουμε το κάλεσμα, την αποδοχή, αλλά όχι και την πράξη.

Το παράνομο κάγκελο στο δεύτερό μας σπίτι, που τοποθετήθηκε ετσιθελικά, με τη μορφή επίδειξης ισχύος το πρωί του αγώνα ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ρόδος, στέκει ακόμα εκεί και φυλακίζει τα όνειρά μας.

Στο δεύτερο γύρο, φυλακιστήκατε μαζί μας, φωνάξατε μαζί μας, χαρήκατε μαζί μας και κάναμε όλοι μαζί τη δική μας οπαδική επίδειξη ισχύος, κόντρα σε όλα.

Εμείς και το κάγκελο όμως, είμαστε ακόμα εκεί. ΕΣΕΙΣ;


Υ.Γ Με αφορμή την αποχώρησή σας από το παιχνίδι ΔΙΑΓΟΡΑΣ-Εθνικός και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν στον Τύπο, περί δυσαρέσκειας των μεγαλομετόχων, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν είμαι εγώ, δεν είσαι ΕΣΥ, δεν είναι αυτός. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

Σ.Φ Διαγόρα ΘΥΡΑ 6

Η ιστορία συνεχίζεται… "

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!!».



Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved