Ενός λεπτού σιγή…

Ενός λεπτού σιγή…

Ο άδικος χαμός των δύο αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ», δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα.

Οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, υπέβαλλαν αίτημα στον πρόεδρο της Football League,Σπύρο Καλογιάννη, προκειμένου στον αγώνα της Κυριακής (6/3), με τη Δόξα Δράμας, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους και οι παίκτες που θα αγωνιστούν, να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.
Η ανακοίνωση προς τον κ. Καλογιάννη, αναφέρει τα εξής:   
«Αξιότιμοι Κύριε Πρόεδρε,

Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και τα μέλη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος αφουγκράζονται τον παλμό των γεγονότων που διαδραματίζονται γύρω μας και συμμετέχοντας σ’ αυτά ως ενεργοί πολίτες παίρνει την πρωτοβουλία να σας ζητήσει την τήρηση ενός λεπτού σιγή και να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της FOOTBALL LEAGUE κατά την  25η αγωνιστική ημέρα με μαύρο περιβραχιόνια ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους αδικοχαμένους αστυνομικούς και τις οικογένειες τους. Ως σωματείο δηλώνουμε την εκτίμηση προς τους αστυνομικούς που καθημερινά θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους υπό επικίνδυνες και αντίξοες συνθήκες για να πράξουν αυτό που υπηρετούν την ασφάλεια και προστασία όλων μας.
Εκτιμώντας τους γι’ αυτό πρέπει να τους τιμήσουμε.»
Από εκεί και πέρα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Αποστολίδης μίλησε σήμερα στους παίκτες είπε : «Το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας είναι κρίσιμο. Αν το πάρουμε κάνουμε ένα βήμα για την πιο γρήγορη παραμονή μας. Βέβαια, μόλις τελειώσει το παιχνίδι η φράση επαναλαμβάνεται για το αμέσως επόμενο. Αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα περικλείεται στην φράση : « Τα παιχνίδια που απομένουν είναι κρίσιμα. Αν τα πάρουμε, σωνόμαστε… ».
Εν προκειμένω, η ομάδα μας έχει να δώσει δέκα παιχνίδια ως το τέλος του πρωταθλήματος. Σχεδόν το ένα τρίτο της σεζόν. Όταν οι βαθμολογικές αποστάσεις είναι τόσο κοντινές, της τάξης 3-4 βαθμών, διαπιστώνεις εύκολα ότι μία νίκη (ακόμα και αν αφορά αγώνα ντέρμπι) σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για να φέρει το ποθούμενο. Απομένουν δέκα παιχνίδια στα οποία πρέπει να διεκδικήσεις το μέγιστο της βαθμολογικής συγκομιδής για να φτάσεις στο στόχο.
Έναντι των ομάδων που έχουμε τον ίδιο στόχο πρέπει να αποδείξουμε την δυναμική μας. Αλλά ακριβώς αυτή την δυναμική πρέπει να την διατηρήσεις και όσο περνούν οι αγωνιστικές να πλησιάσει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου. Ταυτόχρονα μεγαλώνουν και οι δυσκολίες που πρέπει να υπερνικήσεις, τα εμπόδια που οφείλεις να προσπεράσεις.
Πρέπει να θωρακιστείτε για να αποφύγετε τα βέλη που εκτοξεύουν εναντίον σας όσοι εποφθαλμιούν την προνομιούχο θέση εκτός PLAY OFF. Κάθε πόντος που μπαίνει στο σακούλι είναι μεγάλη υπόθεση. Μικρή σημασία έχει αν προέρχεται από αγώνα με αντίπαλο που βρίσκεται στις πρώτες ή στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αν ο βαθμός δυσκολίας κατάκτησης του είναι μεγάλος ή μικρός. Το ίδιο μετράει.
Αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι « το σημερινό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι » μία φράση που θα ακουστεί πολλές φορές ως το τέλος του πρωταθλήματος. Μέχρι το επόμενο που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και για αντεπεξέλθει σ’ αυτές τις δυσκολίες η ομάδα μας, πρέπει να έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας. Κανένας δεν περισσεύει. Έστω και με την φυσική μας παρουσία δίπλα στην ομάδα προσφέρουμε πολύτιμη βοήθεια. Δυναμώνοντας την φωνή μας, αυξάνοντας το χειροκρότημα προς τους συμπαίκτες μας. Κάνοντας όλοι μας να νιώσουμε μία ομάδα, μία γροθιά ότι τις μάχες δεν τις δίνουμε μόνοι μας.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!!!»
Παράλληλα η ΠΑΕ  Εθνικός Αστέρας απέστειλε επιστολή προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών ζητώντας την συνεργασία τους.
Χαρακτηριστικά το πλήρες κείμενο της αποστολής αναφέρει : « Αξιότιμοι Κύριοι,
Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ τα δύσκολα χρόνια κράτησε πολύ ψηλά την σημαία της και αποτέλεσε πάντα την ελπίδα και το καμάρι της ποδοσφαιρομάνας Καισαριανής.
Έχει γράψει ένδοξες σελίδες ιστορίας στο ποδόσφαιρο και στην Καισαριανή γενικότερα και ήταν από τις ομάδες που μετείχαν ανελλιπώς στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ σήμερα FOOTBALL LEAGUE από την δημιουργία των Εθνικών Κατηγοριών.
Πιστεύοντας στο έργο και την δυναμική που με την ιστορία σας έχετε δώσει από της ιδρύσεως σας και είναι πολυδιάστατο, ανθρωπιστικό, διασωστικό και Περιβαλλοντικό επιθυμούμε την συνεργασία με σας για τις πρώτες βοήθειες στους εντός έδρας αγώνες της ομάδος μας από 06-03-2011 έως το τέλος του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved