«Θα συνεχίσουμε μαζί»

«Θα συνεχίσουμε μαζί»

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΣ  Γιάννινα θα κάθεται και την επόμενη χρονιά όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Στεφάν Ντεμόλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα(3/3).

Ο Βέλγος τεχνικός δεν παρέλειψε να αποκαλύψει κάποιες πρώτες σκέψεις όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, προαναγγέλλοντας παράλληλα  και την επέκταση του συμβολαίου του Κεϊτά για επιπλέον δύο χρόνια.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ακόμα ότι μετά το παιχνίδι με την Βέροια είχα ένα ακόμα ραντεβού με τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελή και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα περίοδο.
Την Δευτέρα και την Τρίτη ήμουν στην Αθήνα και τσεκάραμε όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου και οι σύμβουλοι του προέδρου ετοιμάζουν τα συμβόλαια, διατυπώνουν τους όρους και το Σάββατο υπογράφουμε.
Είμαι πολύ χαρούμενος απ' αυτήν την εξέλιξη και θέλω να είμαι το ίδιο χαρούμενος και σ' έναν χρόνο από τώρα. Ο στόχος για φέτος ήταν η άνοδος και του χρόνου θα είναι η παραμονή, ενώ σαφώς και θέλουμε να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας για επιθετικό ποδόσφαιρο» τόνισε αρχικά για να αναφερθεί στον επόμενο αγώνα των Ηπειρωτών κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Ήταν μια εύκολη εβδομάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά και το 5-0 επί της Βέροιας η ψυχολογία είναι σε υψηλά επίπεδα. Προετοιμαζόμαστε σοβαρά για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρέπει να τη σεβαστούμε ως ομάδα. Εξαιτίας της ήττας την προηγούμενη αγωνιστική θα είναι σημαντικό γι' εκείνη το μεθαυριανό ματς. Την παρακολούθησαν πριν 3 εβδομάδες σ' ένα εντός έδρας παιχνίδι της και κατάλαβα ότι είναι δυνατή ομάδα. Διαθέτει στο ρόστερ της και δύο πρώην δικούς μας παίκτες, εκ των οποίων ο Σενόνε ανήκει ακόμα σ' εμάς. Είναι σαφώς δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση.
Ο Ντάσιος και ο Κεϊτά που έχουν συμπληρώσει κάρτες θα λείψουν απ' αυτό το ματς, ενώ ο Φουρτάδο δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Για τον Στάθη που έχει ένα τράβηγμα είναι νωρίς ακόμα για να ρισκάρουμε, αλλά σε λίγες μέρες θα είναι κι αυτός έτοιμος. Εξυπακούεται ότι θέλουμε τους 3 βαθμούς της νίκης και μέσα στην Καρδίτσα» ανέφερε για να δεχθεί στη συνέχεια τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων όταν και αποκάλυψε την επέκταση του συμβολαίου του Κεϊτά:

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι ο Κείτά έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει νέο συμβόλαιο. Ο μάνατζέρ του συναντάται με τον κ. Χριστοβασίλη σήμερα και από αύριο θα απολαμβάνει κι αυτός τα πλεονεκτήματα της νέας συνεργασίας. Είχε 2 ακόμα χρόνια και επεκτάθηκε για άλλα 2, συνολικά 4 χρόνια ακόμα» ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στεφάν Ντεμόλ:

Για τη διάρκεια του νέου του συμβολαίου: «Ήθελα να υπογράψουμε γι' άλλα δύο χρόνια, ο πρόεδρος συμφώνησε με αυτό, αλλά υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα με τους νόμους της Ομοσπονδίας. Θα μείνω λοιπόν σίγουρα άλλον ένα χρόνο και από εκεί και πέρα έχω το λόγο του προέδρου ότι αν η ομάδα μείνει στην κατηγορία, τότε του χρόνου το συμβόλαιό μου θα ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο.Είχαμε μιλήσει πρώτη φορά με τον κ. Χριστοβασίλη στα τέλη Οκτωβρίου, οι διαπραγματεύσεις μας κράτησαν 4 μήνες και στο διάστημα αυτό μιλήσαμε για το τεχνικό επιτελείο, για παίκτες, για τη φιλοσοφία, για την οργάνωση και τα πάντα. Έμενε η παράμετρος των οικονομικών όρων που συμφωνήθηκαν κι αυτοί. Χαριτολογώντας θα σας έλεγα ότι ευχαριστώ τους παίκτες που με τα 5 γκολ απέναντι στην Βέροια με βοήθησαν να τα βρούμε και σ' αυτό».

Για το αν θα χρησιμοποιηθούν κάποια νέα παιδιά στις προσεχείς αγωνιστικές, τόνισε: «Σε λίγο διάστημα. Είναι πιθανό σε 2-3 εβδομάδες».

Για το αν έλαβε κάποιες υποσχέσεις από τον κ. Χριστοβασίλη σε οργανωτικό επίπεδο: «Όλοι συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε γήπεδο για τις προπονήσεις. Θα γίνει προσθήκη ενός πλαστικού γηπέδου για να μην έχουμε πρόβλημα τον χειμώνα. Όλοι στην ομάδα πρέπει στο εξής να ανεβάσουμε την απόδοση και την εργατικότητά μας και για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε και τους κατάλληλους χώρους προπόνησης.

Αναφορικά με την ομάδα, μιλήσαμε για κάποιες προσθήκες που πρέπει να γίνουν. Εξετάζουμε πράγματι κάποιους υποψήφιους στόχους. Ο κ. Αγγελής θα πάει στη Γαλλία την άλλη εβδομάδα γι' αυτό το λόγο. Κι εγώ θα πάω να δω κάποια ματς σε λίγο καιρό εντός κι εκτός Ελλάδας, αλλά και ο κ. Παπαγγέλης θα αναλάβει ρόλο σκάουτερ και θα δει κάποιους παίκτες. Οφείλω να πω ότι ο πρόεδρος μου πρόσφερε φέτος ένα αξιοσέβαστο ρόστερ και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στη Σούπερ Λιγκ έχοντας ικανό και ποιοτικό ρόστερ.

Τέλος, έχουμε προγραμματίσει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στις 27 Ιουνίου. Η πρώτη εβδομάδα θα γίνει στα Γιάννενα, όπου οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, μετά θα πάμε 10 μέρες στο Ελατοχώρι, θα επιστρέψουμε πάλι στα Γιάννενα για μερικές μέρες και ακολούθως θα πάμε 2 εβδομάδες στο εξωτερικό, όπου εκτός της προετοιμασίας μας, θα δώσουμε και κάποια φιλικά παιχνίδια. Οι δύο τελευταίες εβδομάδες της προετοιμασίας θα γίνουν στα Γιάννενα και εν αντιθέσει με πέρυσι που δεν δώσαμε φιλικά στο γήπεδό μας, γιατί άλλαζε ο χλοοτάπητας, φέτος θα δώσουμε φιλικά κι εδώ».

Σχετικά με τις θέσεις που νομίζει ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Το ρόστερ μας θέλω να είναι 24 με 26 παίκτες μάξιμουμ. Δεν θέλω να γίνει αυτό που έγινε την προηγούμενη φορά που η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και βρέθηκε μ' ένα μεγάλο ρόστερ».

Για τον κ. Παπαχρήστου και αν γνωρίζει ότι είναι Γιαννιώτης στην καταγωγή και ότι διατηρεί μία καλή παράδοση ως αντίπαλος του ΠΑΣ, σχολίασε: «Ξέρω τον κ. Παπαχρήστου περισσότερο απ' όταν ήταν παίκτης. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν θα παίξει το Σάββατο, οπότε δεν τον φοβάμαι ως αντίπαλο».



Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved