«Ομάδα με υγεία»

«Ομάδα με υγεία»

Εφ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, παραχώρησαν το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θρασύβουλος Σωτήριος Μασούρης και ο προπονητής των «πράσινων» Άκης Μάντζιος.

Ο βασικός άξονας των θεμάτων που συζητηθήκαν ήταν «η επένδυση στους νέους ποδοσφαιριστές». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μασούρης, στήριξε τον τεχνικό της ομάδας Ακή Μάντζιο, που με τη σειρά του τόνισε  «Γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι»

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης μίλησε πρώτος και δήλωσε τα εξής: «Ο Θρασύβουλος συμπορεύεται με την κοινωνία. Αποτελεί πρόκληση να παραμείνει συμπρωταγωνιστής με τον νέο ενιαίο δήμο. Το πολυμετοχικό μας σχήμα είναι ενδεικτικό. Στο πλαίσιο αυτό ο Θρασύβουλος επέλεξε να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο μαχητή, τον Ακη Μάντζιο σε μια δύσκολη συγκυρία και σε ένα προιόν κακοποιημένο. Το δικό μας στίγμα είναι ξεκάθαρο. Αθλητικός πολιτισμός και φιλοξενία. Είναι μια κατάκτηση χρόνων. Φιλοξενούμε τους πάντες υποδειγματικά και μπορούν να το βεβαιώσουν όλοι όσοι έχουν έρθει στην Φυλή.

Στόχος μας είναι η επένδυση στους νέους. Προς αυτή την κατεύθυνση διαθέτουμε στο ρόστερ τρεις παίκτες από τον Ολυμπιακό (Βαλεριάνος, Νικλητσιώτης, Σταμογιάννος), έναν από τον Αστέρα Τρίπολης (Μπακασέτας) και έναν από τον Πανιώνιο (Σκούρτης) ενώ στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων με τα τοπικά σωματεία αποκτήσαμε και τον Νομικό από τον ιστορικό Ακράτητο. Θέλουμε να μας αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία και να την πείσουμε για τις προθέσεις μας. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάναμε αλλαγές στο επιτελείο.

Ο Αντώνης Μανίκας είναι ο πρώτος προπονητής που συνεργάστηκα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και φίλο. Διαπιστώθηκε διαφορετική προσέγγιση στην φιλοσοφία και στο διεκδικείν. Παραιτήθηκε. Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του Θρασύβουλου και προσωπικός μου φίλος. Οσον αφορά τον κ. Τσεβά τον γενικό αρχηγό είναι συνεργάτης μου χρόνια και διευκόλυνε την ομάδας με το μεγαλείο της ψυχής του στην αλλαγή εποχής. Παραμένει σύμβουλός μου. Αναφορικά με το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε περιορίσαμε πολύ το μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και από τον επόμενο μήνα θα έχουμε την δυνατότητα να αποπληρώσουμε κάθε οφειλέτη».

Στη συνέχεια, μίλησε ο τεχνικός των «πράσινων», Άκης Μάντζιος τονίζοντας τα εξής: «Συμπλήρωσα ένα μήνα παρουσίας στην ομάδα και μπορώ να πω ότι ο Θρασύβουλος είναι μια ομάδα με υγεία. Παρέχονται σε έναν προπονητή οι συνθήκες για εργασία. Γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Εχουμε πολλά προβλήματα τα οποία όμως λύνουμε σε συνεργασία με τον πρόεδρο. Δώσαμε μια σειρά από παιχνίδια με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Με τον Παναιτωλικό και την Δόξα Δράμας δεν αξίζαμε τίποτα αλλά με τον Λεβαδειακό έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Με τον Εθνικό Αστέρα δίκαια νικήσαμε καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε μαζική άμυνα. Εχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς μας και περνάμε και κάποια τακτικά στοιχεία».



ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα από 11.000 “πράσινους”
Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα από 11.000 “πράσινους”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved