«Τα πάντα για την άνοδο»

«Τα πάντα για την άνοδο»

Την πίστη του πως ο ΟΦΗ την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Super League, εξέφρασε με δηλώσεις του ο αρχηγός των Κρητικών Μηνάς Πίτσος.

Ο 31χρονος αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε για τον τραυματισμό του, για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για την προσεχές αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Αthletic Radio 104,2:

Για την ισοπαλία στην Λιβαδειά:

«Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν οι τρεις βαθμοί γιατί γνωρίζαμε ότι είχε κερδίσει και ο Παναιτωλικός. Όμως σε τέτοια ντέρμπι με ιδιαιτερότητες, ο ένας βαθμός δεν είναι κακός. Άλλωστε έχουμε πει ότι όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, καλό είναι να μην χάνουμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μείνει κάπως πίσω όμως θα τα δώσουμε όλα από εδώ και πέρα και ίσως στο τέλος αυτός ο βαθμός να αποδειχθεί χρυσάφι».

Για τον τραυματισμό του:

«Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκα ένα τάκλιν από τον Μπάρκογλου και με ενοχλούσε από τότε. Όμως δεν άντεξα όλο το παιχνίδι και αναγκάστηκα να ζητήσω αλλαγή».

Για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο:

«Ξέρουμε ότι ο Θρασύβουλος προέρχεται από μια σημαντική νίκη και πιστεύω ότι όπως κάνουν οι άλλες ομάδες, θα έρθει και αυτός για να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι. Το γιατί γίνεται αυτό, το να παίζουν όλοι καλά εναντίον μας και με άλλους «μεγάλους» να μην έχουν την ίδια απόδοση, δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δεν κατηγορώ κανέναν, καλά το κάνουν και ίσως μια καλή εμφάνιση ή ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ να είναι για αυτούς πολύ σπουδαίο. Το όνομα του ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό ακόμα. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να κερδίσουμε τον Θρασύβουλο και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ:

«Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά με τις μεταγραφές και αυτό θα φανεί στην πορεία. Όλοι που ήρθαν είναι καλοί ποδοσφαιριστές, σε σημείο που και τρεις ή τέσσερις παίκτες να απουσιάζουν, τα κενά τους δεν φαίνονται. Υπάρχουν ακόμα 10 ματς και αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν ακόμα 6 για τα πλέι – οφ, αυτό απαιτεί καλούς και πολλούς παίκτες. Και εμείς τους έχουμε».

Για τις σκέψεις που γίνονται για τα πλέι – οφ:

«Με αυτά που τραβήξαμε πέρυσι, είναι δικαιολογημένο να το σκεφτόμαστε και να αναρωτιόμαστε τι θα τραβήξουμε φέτος αν πάμε πάλι εκεί. Για παράδειγμα θα αναφέρω ότι δεν ξέρω τι είδε ο κόσμος στην Λιβαδειά, όμως εγώ είδα έναν διαιτητή και δύο βοηθούς να είναι πολύ εριστικοί και να σε «σφάζουν» με το βαμβάκι. Αλλά πλέον γνωρίζουμε και εμείς ότι πρέπει και μπορούμε να τους κερδίζουμε και αυτούς».

Για τις ομάδες που θα βρει μπροστά του ο ΟΦΗ:

«Εκτιμούμε όλες τις ομάδες αλλά όπως δείξαμε στα δύο παιχνίδι με τον Διαγόρα και τον Λεβαδειακό, εμείς είμαστε πολύ καλύτεροι από όλες τις ομάδες και αν έρθει η ώρα να παίξουμε στα πλέι – οφ, θα φανεί αυτό εκεί».

Για την στάση των παικτών του Εργοτέλη:

«Πληροφορήθηκα το θέμα και μάλιστα σαν παίκτες του ΟΦΗ ετοιμάζουμε μια σχετική ανακοίνωση. Μπράβο στα παιδιά του Εργοτέλη γιατί είδαν αυτό που δεν μπόρεσαν να δουν όλοι οι άλλοι. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα της ίδιας πόλης, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση και μακάρι στο μέλλον να υπάρχει συνέχεια των καλών σχέσεων που υπάρχουν».



Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved