«Εφικτή η απευθείας άνοδος»

«Εφικτή η απευθείας άνοδος»

Ο ΟΦΗ μπορεί να πετύχει το στόχος της απευθείας ανόδου στη Super League δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας.

Ο γκολκίπερ των Κρητικών με αφορμή τη συνάντηση παικτών της Football League με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Σπύρο Καλογιάννη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» αναφερόμενος στα όσα ειπώθηκαν.

Επίσης, μίλησε για την επάνοδό του στη δράση μετά τον τραυματισμό του, τους στόχους του ΟΦΗ αλλά τη στάση του ΠΣΑΠ για τα όσα συνέβησαν στα Γιάννενα στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό και αυτό το θέμα θέσαμε περισσότερο από την δική μας πλευρά. Εμείς κάναμε μια συζήτηση δίχως να προχωρήσουμε σε μια συγκεκριμένη πρόταση. Ο κύριος Καλογιάννης ζήτησε από τους παίκτες να μην προκαλούμε με την συμπεριφορά μας».

Για την δική του άποψη: «Η δική μου τοποθέτηση ήταν να δίνουν οι ομάδες αυτά που μπορούν να δώσουν και όχι να δημιουργούνται ομάδες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους προς τους ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι σε τέτοιου είδους ζητήματα γιατί αφορούν εμάς τους ίδιους».

Για την σιωπή του ΠΣΑΠ: «Εγώ περίμενα να πάρει θέση ο ΠΣΑΠ για το περιστατικό που συνέβη στα Γιάννενα. Θα ήθελα στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League και του ΠΣΑΠ να ρωτήσω γιατί δεν πήρε θέση για την επίθεση που δέχτηκε ο Πολυχρόνης».

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση: «Η αλήθεια είναι ότι μου έχει πάρει πολύ περισσότερο από ότι πίστευα. Έπαθα έναν σπάνιο τραυματισμό που δεν κάνει την εμφάνιση του συχνά στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να μπαίνω σιγά – σιγά με την ομάδα. Δεν μπορώ να υπολογίσω το «φορμάρισμα» μου αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στα εναπομείναντα παιχνίδια και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Από την επόμενη εβδομάδα θα είμαι σε θέση να προπονηθώ μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες».

Για τον στόχο της απευθείας ανόδου: «Όλα μπορούν να γίνουν και πρέπει να κυνηγήσουμε τον Παναιτωλικό που είναι ο άμεσος διεκδικητής για την δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι αυτός ο στόχος είναι εφικτός και μπορούμε να τον πετύχουμε ώστε να πάρουμε την απευθείας άνοδο».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Σίγουρα υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, υπάρχουν πολλές παράμετροι που έχουν επηρεάσει την απόδοση μιας ομάδας».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved