«Τα πράγματα είναι δύσκολα»

«Τα πράγματα είναι δύσκολα»

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας (28/2) που πέρασε με τον Λεβαδειακό μίλησε στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» ο 26χρονος επιθετικός της κρητικής ομάδας Φώτης Παπουλής.

Ο παίκτης του ΟΦΗ σχολίασε την επίμαχη φάση της ανατροπής του από τον Ταραλίδη αλλά και την συνέχεια της προσπάθειας της κρητικής ομάδας για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη του στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6»

Για την επίμαχη φάση που ζητάει πέναλτι ο ΟΦΗ στο σπρώξιμο του ίδιου από τον Ταραλίδη ο επιθετικός της κρητικής ομάδα τόνισε : «Νομίζω ότι υπήρξε επαφή γιατί ένιωσα το χέρι του Ταραλίδη να με σπρώχνει καθαρά. Μετά το τέλος του αγώνα είδα την φάση ξανά στην τηλεόραση και νομίζω ότι υπάρχει επαφή και έπρεπε να δοθεί πέναλτι, αλλά δεν μπορώ όμως να μπω στο μυαλό του διαιτητή γιατί δεν υπέδειξε την παράβαση. Ίσως να μην ήταν στη σωστή θέση».

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ο Φώτης Παπουλής επισήμανε : «Σαν ΟΦΗ μπαίνουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε και έτσι θέλαμε να κάνουμε και στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν ξεκινήσαμε όμως καλά τον αγώνα και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί, αλλά μας βοήθησε το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο 2ο ημίχρονο νομίζω ότι μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι από τον Λεβαδειακό και αν είχαμε μια πιο σωστή τελική πάσα θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Γενικά πιστεύω ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο».

Για το αν η ισοπαλία στη Λιβαδειά είναι αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ μετά τη νίκη του Παναιτωλικού στη Δράμα ο 26χρονος επιθετικός είπε : «Όταν κυνηγάς έναν αντίπαλο για τον στόχο που έχεις βάλει δεν πρέπει να έχεις απώλειες. Θέλαμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό γιατί μετά τη νίκη του Παναιτωλικού στη Δράμα είχαμε εμείς το μαχαίρι στο λαιμό. Δεν τα καταφέραμε αλλά θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για την απευθείας άνοδο.Για να είμαστε ρεαλιστές τα πράγματα τώρα είναι πιο δύσκολα από ότι πριν μερικές αγωνιστικές αλλά όλες οι ομάδες θα περάσουν από δύσκολες έδρες και πιστεύω ότι και ο Παναιτωλικός μπορεί να κάνει 2-3 γκέλες».

Για το τι πρέπει να κάνει  ο ΟΦΗ για να προλάβει το τρένο της απευθείας ανόδου ο Φώτης Παπουλής υπογράμμισε : «Θεωρώ ότι έχουμε ένα πιο εύκολο πρόγραμμα από τον Παναιτωλικό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος . Απομένουν 10 παιχνίδια τα οποία έχουν όλα την ίδια σημασία και αν θέλουμε να μιλάμε για την απευθείας άνοδο θα πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Στόχος του ΟΦΗ είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας είναι η νίκη. Έχουμε να παίξουμε σε δύσκολες έδρες όπως στη Δόξα και τον Πανθρακικό αλλά θεωρώ από την πλευρά μας και πλεονέκτημα ότι θα φιλοξενήσουμε τις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος στην έδρα μας».

Για το ποιες εντυπώσεις του έχει αφήσει η μέχρι τώρα παρουσία του στον ΟΦΗ ο επιθετικός της κρητικής ομάδας τόνισε : «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην οικογένεια του ΟΦΗ. Έχω εγκλιματιστεί απόλυτα και με έχει βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτό. Οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι ένθερμοι και καλά κάνουν και έχουν απαιτήσεις από την ομάδα. Το λέω αυτό γιατί πολλές φορές με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε να προσπαθήσουμε περισσότερο».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο ο Φώτης Παπουλής δήλωσε: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και η αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο χρειάζεται προσοχή γιατί θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved