«Την τρίχα την κάνουμε τριχιά»

«Την τρίχα την κάνουμε τριχιά»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε στον "Sentra 103,3" για την πορεία της ομάδας του, για το ματς με τον Λεβαδειακό, για το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και για το μέλλον του ΟΦΗ. 

Για το γεγονός ότι ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικός έχουν ξεφύγει στην βαθμολογία:
«Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα προβάδισμα, αλλά στο πρωτάθλημα υπάρχει ακόμη δρόμος, υπολείπονται δέκα παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:
«Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Λεβαδειακός. Εμείς δεν μπήκαμε δυνατά όπως είχαμε πει, με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να πιέσει και να κερδίσει στο πρώτο δεκάλεπτο 7 κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε η ομάδα πιο δυνατή, πειθαρχημένη με σωστή τακτική και το μόνο που μας έλειπε ήταν μια τελική πάσα ώστε να κάνουμε το δεύτερο γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Αν γινόταν μια σωστή πασά τις επτά φορές που βγήκαμε στον αιφνιδιασμό θα κάναμε το γκολ. Το κακό θα ήταν να μην δημιουργούσαμε φάσεις. Το γκολ και η πάσα είναι θέμα ημέρας ενώ η διάθεση δεν είναι θέμα ημέρας. Έχουμε αυτό το προβληματάκι αλλά θα το λύσουμε».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και αν τον έχουν βοηθήσει:
«Είμαι ευχαριστημένος. Οι παίκτες που ήρθαν έχουν «δέσει» με τους υπόλοιπους νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Όταν παίρνεις επτά παίκτες δεν είναι δυνατόν να παίξουν όλοι. Αυτοί που παίζουν οι 3-4, δέσανε πολύ γρήγορα και αυτό είναι το θετικό των μεταγραφών, γιατί οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι επιλεκτικές, ξέρεις που πονάς και αναλόγως παίρνεις τον κατάλληλο παίκτη».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Είμαστε μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθεια και στο τέλος θα δούμε τι έχει γίνει. Πάμε παιχνίδι - παιχνίδι, την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Θρασύβουλο θα το κερδίσουμε και προχωράμε. Είτε παίζουμε στο Ηράκλειο, είτε εκτός μας παίζουν δυνατά. Δεν βλέπω την ίδια σκληρότητα και αγωνιστική τακτική όταν παίζουν με άλλες ομάδες. Ο ΟΦΗ το καταλαβαίνω είναι ένας σύλλογος μεγάλος, μια καλή ομάδα, όλοι θέλουν να τον κερδίσουν αλλά όλα τα πράγματα έχουν και ένα όριο».

Αν υπάρχουν προβλήματα διοικητικά στον ΟΦΗ:
«Εδώ στην Ελλάδα την τρίχα την κάνουμε τριχιά. Πρέπει να είμαστε εγκρατείς για τέτοιου είδους θέματα. Υπάρχει μια υπεύθυνη διοίκηση, υπάρχει ο πρόεδρος ο κ. Μαχλάς που γνωρίζει τα θέματα αυτά καλύτερα από εμάς. Θα πρέπει να είμαστε εγκρατείς και να μην γράφουμε κάποια πράγματα που είναι πάρα πολύ τραβηγμένα».

Ποια ομάδα θα πάρει το Κύπελλο:
«Ο τελικός θα είναι απρόβλεπτος όποιες ομάδες και να πάνε. Όλες θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες, γιατί το Κύπελλο ειδικά φέτος έχει πολλές εκπλήξεις. Δεν θα υπάρχει φαβορί».

Τι είναι πιο αγχωτικό, να είσαι στην Football League και να διεκδικείς άνοδο ή να είσαι στην Super League και να παλεύεις για την σωτηρία:
«Και οι δυο καταστάσεις έχουν μεγάλο κίνητρο. Είτε είσαι στην Super League και θέλεις να παραμείνεις είτε στην Football League και θέλεις να ανέβεις το κίνητρο είναι μεγάλο. Όταν είσαι φιλόδοξος αυτά τα κίνητρα σε κρατάνε ζωντανό. Δεν μπορείς να είσαι απαθής. Ούτε μπορείς να λες ότι είσαι ένας προπονητής που θα πάει σε ομάδες οι οποίες δεν θα έχουν μεγάλους στόχους και πίεση. Το άγχος και η πίεση όταν είσαι γεννημένος για αυτά και τα ζεις στην καθημερινότητα σου τότε δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα. Ζούμε για το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η δουλειά μας και η ζωή μας».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved