Ο… παλιός και ο νέος

Ο… παλιός και ο νέος

Τον γόρδιο δεσμό της νίκης στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα έλυσε για τον Θρασύβουλο ο… γερόλυκος Γιώργος Ζαχαρόπουλος και ο νεαρός Μπακασέτας τη σφράγισε στις καθυστερήσεις.

Στα 39 του ο έμπειρος φορ παραμένει… δεινός σκόρερ και έδωσε στην ομάδα του Θρασύβουλου μια πολύτιμη νίκη με 1-0, που τον απομακρύνει από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού. Σε ένα παιχνίδι που η δύναμη είχε κυρίαρχο ρόλο και όχι το θέαμα, η εμπειρία του Ζαχαρόπουλου έκρινε το αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο 18χρονος Μπακασέτας κλείδωσε τη νίκη των «πρασίνων».

Το πρώτο ημίχρονο στη Φυλή ήταν εντελώς άνευρο και χωρίς ρυθμό και γρήγορα θα ξεχαστεί. Οι δύο ομάδες επηρεασμένες από τις χαμηλές θερμοκρασίες δεν μπόρεσαν να παίξουν όπως θα ήθελαν και αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου. Δυνατές μονομαχίες, μαρκαρίσματα και σχεδόν καμία φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Εθνικός Αστέρας είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο του κέντρου, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση στα καρέ του Σιδεράκη.

Ο Θρασύβουλος από την άλλη προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, όμως ο Ζαχαρόπουλος ήταν απελπιστικά μόνος στην κορυφή της επίθεσης. Η μόνη καλή στιγμή του πρώτου 45λεπτου σημειώθηκε στο 42’, όταν Ζαχαρόπουλος και Κατσίκης συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος έκανε το σουτ, αλλά ο Κοτταράς απομάκρυνε με τα πόδια. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μουστόγιαννης αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του στην ενδεκάδα των γηπεδούχων, πήρε ο Μπακασέτας.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι παίκτες του Απόστολου Μάντζιου μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο, έχοντας την εδαφική υπεροχή. Όμως και πάλι δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί. Τα δυνατά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν και αυτή τη φορά ο Καρατζάς του Εθνικού Αστέρα αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, στο 53’ και τη θέση του πήρε ο Παπαζούδης. Στο επόμενο λεπτό ο Χωριανόπουλος έπιασε ένα επικίνδυνο πλασέ μέσα από την περιοχή για την ομάδα της Καισαριανής, όμως ο Σιδεράκης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Θρασύβουλος είχε δύο καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ, στο 68’ όταν σουτ του Κατσίκη κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτταρά, και στο επόμενο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Μπακασέτα, ύστερα από σέντρα του Σταμόγιαννου, πέρασε πάνω από το τέρμα του Εθνικού Αστέρα. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε στο 75’, με τον συνήθη ύποπτο Ζαχαρόπουλο να βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα με κοντινό σουτ ύστερα από πάσα του Κατσίκη, σημειώνοντας το δέκατο τέρμα του φέτος. Ο Εθνικός Αστέρας δεν μπόρεσε να αντιδράσει, καθώς η μπάλα δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στον Μπενίσκο, ο οποίος πέρασε στη θέση του Χανιώτη στην κορυφή της επίθεσης. Στο 89’ ένα σουτ του Κρητικού δεν βρήκε τον στόχο, όμως στις καθυστερήσεις, ο Μπακασέτας, ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης σφράγισε τη νίκη, κάνοντας το 2-0.

Θυμηθείτε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό πατώντας ΕΔΩ



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved