Παπαδόπουλος: «Ανταγωνιστική Δόξα όπου και αν παίζει»

Παπαδόπουλος: «Ανταγωνιστική Δόξα όπου και αν παίζει»

Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Δόξας ο Σούλης Παπαδόπουλος, δίνοντας υπόσχεση πως οι Δραμινοί θα παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε όποια κατηγορία και αν παίζουν.

«Μόλις μου είπε ο πρόεδρος ότι θα παίξουμε στο γήπεδο της Δράμας δεν το σκέφτηκα καν και είπα το ναι άμεσα», τόνισε χαρακτηριστικά (μεταξύ άλλων) στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασής του, ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ακόμα πως απέρριψε προτάσεις από ομάδες της Super League για χάρη των «μαυραετών» και του κόσμου τους, ο οποίος «θα είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή της ομάδας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δόξας, ο οποίος παρουσίασε τον Παπαδόπουλο, επισήμανε για μία ακόμα φορά πως η ομάδα του αποτελεί «πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και αν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εφαρμοστούν οι νόμοι, πρέπει να αγωνίζεται στη Super League, όπου μετά από 17 χρόνια επανήλθε με το σπαθί της»…

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Σάμιου, Παπαδόπουλου:

Ο πρόεδρος της Δόξας στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε ότι:

«Παρέλαβα την ομάδα το Φεβρουάριο του 2009 το μόνο που βρήκα ήταν χρέη που τελικά ξεπερνούσαν κατά πολύ το 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ομάδα χωρίς γήπεδο! Χωρίς υποδομές , με ελάχιστα έσοδα , με χαμηλή υπόληψη και χωρίς πλάνο. Μέσα στη χειρότερη κρίση για την Ελλάδα, την οικονομία και το ποδόσφαιρο.

Τρία δύσκολα χρόνια, μέσα στα οποία με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και των συνεργατών μου στην ομάδα κάναμε πολλά . Και το κυριότερο, κάναμε την ΠΑΕ Δόξα Δράμας, σήμερα, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα.

Δεν οφείλουμε στην εφορία, στο ΙΚΑ, τους παίκτες μας. Εξασφαλίσαμε άμεσα αδειοδότηση και εάν  στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εφαρμοστούν οι νόμοι, η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να αγωνίζεται στη Super League, όπου μετά από 17 χρόνια επανήλθε με το σπαθί της.

Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα υποκλίνεται στο ήθος και τις αξίες αυτής της ομάδας, που πάλεψε με υπερηφάνεια έως το τελευταίο λεπτό κάθε παιχνίδι, δίνοντας όλους τους αγώνες εκτός έδρας μακριά από το γήπεδο της.

Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς βοήθειες, αντίθετα πολλές φορές ολοφάνερα υπεστήκαμε την κακοποίηση των σκοτεινών δυνάμεων του ποδοσφαίρου.
Έχουμε την ευτυχία και την ευλογία, με την βοήθεια όλων των φορέων και όλων των Δραμινών, να παραδώσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές το νέο γήπεδο της Δόξας ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο μας  να αναδείξουμε τα ταλέντα του τόπου μας και τα Ελληνόπουλα! Και να κάνουμε αυτό που πάντα έκανε η Δράμα.

Να στηρίζει, να προάγει και να τροφοδοτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βρίσκομαι σήμερα εδώ για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι για να σας δηλώσω περήφανος και πανέτοιμος να συνεχίσω τον αγώνα μου σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου. Το τι έχω κάνει για την ομάδα οικονομικά μπορεί να ελέγξει και να δει ο καθένας. Αυτό που πρέπει να δείτε επίσης είναι η αγάπη, η αφοσίωση και η πίστη μου στο χτίσιμο μιας υγιούς ομάδας και την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλώ όλον τον κόσμο της Δράμας να στηρίζει τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης . Τη Δόξα μας.

Ο δεύτερος λόγος είναι να παρουσιάσω το νέο τεχνικό μας, τον 44χρονο Έλληνα προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο στον οποίο δίνω το λόγο».

Στη συνέχεια ο νέος προπονητής της Δόξας πήρε τον λόγο και σημείωσε τα εξής:

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ  και προσωπικά κ. Σάμιο για την τιμή να αναλάβω μια τόσο ιστορική και με τόσο κόσμο ομάδα, τιμή για μένα και για οποιοδήποτε Έλληνα προπονητή. Σίγουρα το να αναλαμβάνεις μια τέτοια ομάδα συνεπάγεται με μεγάλες ευθύνες.  Δεν έχω  φοβηθεί ποτέ στην καριέρα μου και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα αντίπαλο και καμία ομάδα.  θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου για το καλύτερο και πιστεύω ότι ο κόσμος που θα είναι δίπλα μας θα είναι η καλύτερη μεταγραφή. Μόλις μου είπε ο πρόεδρος ότι θα παίξουμε στο γήπεδο της Δράμας  δεν το σκέφτηκα καν και είπα το ναι άμεσα. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική σε όποια κατηγορία και αν παίξουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για όποια κατηγορία και αυτό το βεβαιώνω», τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει ερωτηθείς:

Για το τι μέτρησε περισσότερο για να πει το ναι στην  Δράμα παρά το γεγονός ότι είχε άλλες προτάσεις

«Πριν μιλήσω με πρόεδρο είχα προτάσεις και από ομάδες Σούπερλιγκ και είχα πει αν σε θέλει κάποιος πολύ πρέπει να στο δείχνει πραγματικά και όχι μόνο για τις εντυπώσεις. Μετράει επίσης ότι να έχεις πάντα τις απαιτούμενες συνθήκες και προϋποθέσεις για να πετύχεις. Μέτρησε πολύ ότι έχω έρθει πολλές φορές αντίπαλος και μου άρεσε το γήπεδο η δυναμική του κόσμου».

Για το αν η Δόξα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό με το ρόστερ που διαθέτει

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 12-13 παιδιά  στην ομάδα που παίξανε στην Σούπερλιγκ και αποτελούν την βάση για εμάς. Άλλωστε  τα “ονόματα”  φαίνονται μέσα στο γήπεδο».

Για τις 400 παρουσίες σε πάγκους

«Είμαι ευτυχισμένος για τα 400 παιχνίδια και στόχος μου είναι να κάνω περισσότερες τις  συμμετοχές της Super League από αυτές της Football League».

Για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει φύγει από ομάδες πριν το τέλος της σεζόν

«Είμαι άνθρωπος που δεν στέκομαι στα συμβόλαια και αν δω ότι δεν μπορώ να συνεργαστώ άλλο προτιμώ να φύγω γιατί θεωρώ ότι  πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα ακόμα και αν έχω προσωπικό κόστος».

Οι Δραμινοί τέλος ανακοίνωσαν πως συνεργάτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι τη νέα σεζόν οι κ. Γιάννης Βαρβούτης (γυμναστής), Πολυχρόνης Βεζυρίδης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Στέλιος Πούλος (εργοφυσιολόγος).



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved