«Μάρτυρες του παράδοξου»

«Μάρτυρες του παράδοξου»

Ανακοίνωση κατά της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Football League εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Παρά το 4-1 στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα, οι ιθύνοντες της αθηναϊκής ΠΑΕ εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία διάβασε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σταύρος Καρακούσης μετά το τέλος των δηλώσεων του Περικλής Αμανατίδη και του Λουκά Καραδήμου.

Η ανακοίνωση

«Τον τελευταίο καιρό έκπληκτοι παρακολουθούμε ποδοσφαιρικούς αγώνες που έχουν ορισθεί να διεξαχθούν «κεκλεισμένων των θυρών», να διεξάγονται ενώπιον εκατοντάδων φιλάθλων. Να διατίθενται για τους αγώνες αυτούς εισιτήρια και οι εκκαθαρίσεις που συντάσσονται να είναι μηδενικές. Να επιβάλλεται δηλαδή μία ποινή, να παραβιάζεται ολοφάνερα η απόφαση που την επέβαλε και ουδείς να κινητοποιείται, να ανησυχεί ή έστω να ενδιαφέρεται.
Και ακόμη να γινόμαστε μάρτυρες του παράδοξου. ΠΑΕ που δεν έχουν την δυνατότητα να πάρουν φορολογική ενημερότητα, την ίδια περίοδο να προσκομίζουν φορολογική ενημερότητα προκειμένου να εκδώσουν τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τους και ουδείς να ερευνά πως επιτεύχθηκε το ακατόρθωτο.
Η Καλλιθέα, μακριά από ίντριγκες,, κυκλώματα και οργανωμένα συμφέροντα, η Καλλιθέα που κάθε αγωνιστική βιώνει τις συνέπειες της περήφανης στάσης της, καλεί τις Αρχές να απαντήσουν. Ποιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο άραγε θέλουν ;
Αργά το βράδυ εχτές γύρισε η ομάδα μας από την Θεσσαλονίκη, και μετά από αρκετό καιρό το ταξίδι της επιστροφής ήταν ευχάριστο και η ατμόσφαιρα χαρούμενη, αλλά παράλληλα υπήρχε και ο προβληματισμός για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Την Κυριακή μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πιερικό και πιστεύουμε ότι η ψυχολογία θα είναι καλύτερη για να πετύχουμε άλλο ένα τρίποντο. Δέκα τελικοί υπάρχουν πλέον για την Καλλιθέα, ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέσης των ομάδων που θα αντιμετωπίσει.
Όσον αφορά την διαιτησία του χθεσινού αγώνα, η οποία ήταν αρκετά καλή, ένα μόνο ήταν το σοβαρό λάθος που σημειώθηκε από τον επόπτη στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν υποδεικνύεται πέναλτι στον Πλατέλλα και στην συνέχεια της ίδιας φάσης που πετυχαίνει γκολ ο Μαρουκάκης υποδεικνύεται (από κανονική θέση) ως οφσάιντ.
Σήμερα το βράδυ ο Δήμος Καλλιθέας στην γιορτή που πραγματοποιεί στο Δημοτικό Θέατρο, θα βραβεύσει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας για την επίτευξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Νοτίου Ομίλου κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved