Θεοδωρίδης: «Ας γίνει και η Football League ερασιτεχνική…»

Θεοδωρίδης: «Ας γίνει και η Football League ερασιτεχνική…»

Δύσκολο θεωρεί ο Πέτρος Θεοδωρίδης να διεξαχθεί πρωτάθλημα με 21 ομάδες στη Football League, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του μεγαλομετόχου του Πανσερραϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας των Σερραίων μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως το οικονομικό πρόβλημα δεν επιτρέπει στο πρωτάθλημα να λειτουργήσει κανονικά, προτείνοντας τη λύση αυτό να γίνει ερασιτεχνικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Καμία πρόταση, ούτε έγγραφο»

«Εμείς δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση, περιμένουμε πρόταση λυπάμαι αλλά θα σας διαψεύσω. Ο Καλογιάννης δεν πήγε στην Σούπερ Λιγκ γιατί βρίσκεται στην Κέρκυρα. Αυτά όλα ακούγονται, δεν έχουμε στα χέρια μας καμία πρόταση ούτε κάποιο επίσημο έγγραφο. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να επέμβει η ομοσπονδία και η Πολιτεία. Συζητήθηκε για την Γ' Εθνική ότι θα γίνει ερασιτεχνική, μπορεί να το κάνει αυτό η ένωση; Ό, τι συζητήθηκε είναι γεγονός αλλά πρέπει να ακολουθήσει κάποια διαδικασία για να γίνει. Ας γίνει και η Β' Εθνική ερασιτεχνική, γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτό το ποδόσφαιρο με αυτά τα οικονομικά προβλήματα. Εμείς δεν πήγαμε στην Σούπερ Λιγκ, αυτό συζητήθηκε και δεν είναι τόσο απλό ούτε μπορεί να γίνει αύριο το πρωτάθλημα με 21 ομάδες. Εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε κάποια απόφαση. Αν θα γίνει αυτή θα πρέπει να κάνουμε συνέλευση, δεν είναι τόσο απλά».

«Πώς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα όταν...»

«Εδώ υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, οι ομάδες δεν έχουν πάρει άδειες, έχουν μεγάλο πρόβλημα. Πως θα ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα όταν οι ομάδες δεν έχουν πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την ΕΤ3, αλλά ούτε ΟΠΑΠ και Σούπερ Λιγκ ανταποκρίθηκαν σε αυτά που είχαμε συμφωνήσει, με τι έσοδα;»

«Ο υπουργός είπε ότι δεν είναι εύκολο...»

«Εμείς κάναμε μια επίσκεψη με τον Καλογιάννη στον υπουργό και συζητήσαμε το θέμα αλλά ο ίδιος ο υπουργός μας είπε ότι δεν είναι εύκολο. Για μένα θέλει πολιτική παρέμβαση. Η ομοσπονδία μπορεί να θέλει να διορθώσει παλιά λάθη και πετάει τώρα το μπαλάκι στη Β' κατηγορία. Ο Ηρακλής, ο Βόλος και η Καβάλα αγωνίζονταν στην Β' κατηγορία όταν έγινε αυτό το πρόβλημα; Όχι, ήταν αντίπαλοι στη Σούπερ Λιγκ με Πανσερραϊκό, λοιπόν; Έπεσε ο Πανσερραϊκός σώθηκαν κάποιοι άλλοι, βάλανε άλλες που ούτε πλέι οφ ήταν να παίξουν, δεν γίνεται να την πληρώνουν άλλες ομάδες. Πρέπει να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα αλλιώς δεν προχωρά τίποτα. Ο ΟΠΑΠ έχει το μονοπώλιο με αποτέλεσμα οι ομάδες να μην μπορούν να κάνουν άλλες κινήσεις».

«Η Καβάλα ρωτούσε σε ποια κατηγορία είναι...»

«Αυτή τη στιγμή Καβάλα, Βόλος και Ηρακλής νομίζουν ότι είναι στην Β΄ κατηγορία. Ο πρόεδρος της Καβάλας πήρε τηλέφωνο τον Καλογιάννη και τον ρωτούσε σε τι κατηγορία παίζει ώστε να κάνει τις κατάλληλες μεταγραφές. Αυτά γίνονται εξαετίας όλων αυτών των δημοσιευμάτων. Κανένας δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο και που θα παίζει η κάθε ομάδα. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν έχει καταλάβει την κατάσταση του προβλήματος, όλοι νομίζουν ότι είναι όλα όπως πριν τρία-τέσσερα χρόνια».



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved