Ανακοίνωσε… καρέ μεταγραφών η Παναχαϊκή

Ανακοίνωσε… καρέ μεταγραφών η Παναχαϊκή

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Παναχαϊκής για τη νέα χρονιά, καθώς την Πέμπτη (12/7) οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση των Δημήτρη Καραμανλή, Γιάννη Λίτση, Θανάση Γεωργίου και Γιώργου Κυριακόπουλου.

Παράλληλα, παρελθόν από το ρόστερ των «ροσονέρι» αποτελεί ο Ντίνος Φούφουλας, ο οποίος δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών που του προτάθηκε και έλυσε κοινή συναινέσει. Εκτός πλάνων του Γιάννη Παπακώστα βρίσκονται οι Ατματζίδης και Πουρής.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους εξής παίκτες:

α) Υπεγράφη συμβόλαιο 2 ετών με τον αρχηγό της Π.Α.Ε. Επανομής Δημήτρη Καραμανλή.
Ο Δημήτρης Καραμανλής είναι 25 ετών αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ και υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς όταν αγωνιζόταν στην Α! Εθνική με συμμετοχές στην Α! Εθνική, προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς και περυσι είχε 35 συμμετοχές με την Επανομή.

β) Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ήρθε σε συμφωνία 3 ετών με τον ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Μεγάρων Γιάννη Λίτση.
Ο Γιάννης Λίτσης είναι 23 ετών αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και διακρίνεται για την μεγάλη ταχύτητα και τον δυναμισμό στο παιχνίδι του, πέρυσι είχε 33 συμμέτοχες με τον Βύζαντα Μεγάρων και προέρχεται από τις ακαδημίες της Πεύκης ενώ είχε αγωνισθεί επαγγελματικά και στον Αίαντα Σαλαμίνας.

γ) Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απέκτησε με συμβόλαιο 4 ετών τον τερματοφύλακα της Π.Α.Ε. Ζακύνθου Θανάση Γεωργίου.
Ο Θανάσης Γεωργίου είναι 25 ετών έχει ύψος 1,94 και πέρυσι αγωνίσθηκε σε 24 αγώνες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ζακύνθου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο ένας από τους 2 βασικούς τερματοφύλακες του Ο.Φ.Η.

δ) Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με συμβόλαιο 4 ετών του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Γιώργου Κυριακόπουλου.
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι 20 ετών έχει ύψος 1,93 και για 4 χρόνια ήταν στην 3αδα των τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος τον απέκτησε από την Καλαμάτα.

Σε συμφωνία για την αποχώρηση του από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ήρθε ο εκ των αρχηγών της ομάδας Ντίνος Φούφουλας ο οποίος δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θεωρεί μέλος της οικογένειας της τον Ντίνο Φούφουλα και κυρίως σε αυτόν οφείλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αφού αυτός άλλαξε την συνολική εικόνα της ομάδας.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται στον Ντίνο Φούφουλα να κάνει την καλύτερη επιλογή για την συνέχιση της καριέρας του.

Σε συζητήσεις βρίσκεται ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας με τους ποδοσφαιριστές Ατματζίδη και Πουρή για την μείωση των αποδοχών τους και την συνέχιση της καριέρας τους εφόσον την δεχθούν.

Την λύση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Ανδρούτσου και Τσεμπερίδη ζήτησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας».



Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved