Γκόγκιτς: «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»

Γκόγκιτς: «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»

Την πεποίθησή του πως ο Εργοτέλης θα παρουσιαστεί δυνατός και θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του εξέφρασε ο Σίνισα Γκόγκιτς κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Σερβοκύπριος προπονητής παρουσιάστηκε επίσημα από τους επικεφαλής της διοίκησης των Κρητικών και κατά τις πρώτες του δηλώσεις ανέλυσε το… πλάνο του για τη νέα χρονιά, αλλά και για την αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα. Παράλληλα, προανήγγειλε 3-4 μεταγραφές, καθώς στόχος του είναι να αναδείξει το ταλέντο που υπάρχει στην Ακαδημία του συλλόγου.

Την παρουσίαση του Σίνισα Γκόγκιτς έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπουτσάκης, ο οποίος μίλησε για τον στόχο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Καλωσορίζω τον Σίνισα Γκόγκιτς στη μεγάλη οικογένεια του Εργοτέλη. Πριν από δυόμιση μήνες προαναγγείλαμε τη δημιουργία του νέου και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τον άνθρωπο που επιλέξαμε ώστε να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας σε αγωνιστικό επίπεδο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τον Σίνισα τον γνωρίζετε όλοι σας. Τόσο για τη σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα, όσο και για την προπονητική του αξία. Θεωρούμε ότι είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο στην ομάδα μας. Να αναδειχθούν οι πολλοί ταλαντούχοι νέοι παίκτες που έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο και μαζί με τους πιο έμπειρους και όσους πρόκειται να αποκτήσουμε, να δημιουργηθεί ένας ισχυρός Εργοτέλης.

Όπως είπε και ο Σίνισα την ημέρα που συμφωνήσαμε, στόχος είναι ο Εργοτέλης να προσφέρει θέαμα και να ξαναφέρει τους φιλάθλους στο γήπεδο. Από εμένα προσωπικά, όπως και από όλη τη διοίκηση έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Σε ερώτηση για το που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Εργοτέλης, απάντησε: «Θα χρειαστεί να περιμένουμε 10-15 μέρες ακόμα. Λαμβάνουμε, όμως, θετικά μηνύματα και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι τη νέα σεζόν στη Super League».

«Επιθετικό ποδόσφαιρο»

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, στον οποίο εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας, τον Δημήτρη Παπουτσάκη και το διοικητικό συμβούλιο για την τιμή που μου έκαναν να ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Κάθε προπονητής θα ήθελε να είναι στον Εργοτέλη, μια υγιή ομάδα με πολύ καλό πρόσωπο στην Ελλάδα».

Και συνέχισε: «Ο Εργοτέλης έχει βγάλει αρκετούς παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με ακόμα περισσότερους παίκτες από την Ακαδημία μας. Στο ρόστερ διαθέτουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές με ποιότητα.

Είμαι προπονητής που μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλω να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να δημιουργούμε φάσεις και να σημειώνουμε αρκετά γκολ. Πιστεύω ότι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνιζόμαστε στην Super League.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε και θα μπορούμε να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό μας. Οι προσθήκες που θα κάνουμε θα είναι 3-4 και θα είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά».

Έπειτα, ο Σερβοκύπριος τεχνικός απάντησε σε ερωτήσεις για:

Την εικόνα που έχει από τον Εργοτέλη: «Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Το έχω διαπιστώσει από τα DVD που έχω παρακολουθήσει και έχω δει όλους τους αγώνες που έγιναν προς το τέλος του πρωταθλήματος. Έχω εικόνα από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές μας. Πάντως θέλω να κάνουμε λίγες και καλές μεταγραφές. Να έρθουν παίκτες έμπειροι με ποιότητα, οι οποίοι θα βοηθήσουν και τα νεαρά παιδιά να μπουν πιο εύκολα στο κλίμα του επαγγελματισμού».

Τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας: «Έχουμε καθημερινά επαφές με παίκτες που μας ενδιαφέρουν, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να περιμένουμε για να ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε και αναλόγως θα πράξουμε. Αυτά τα δύο είναι σε συνάρτηση. Πάντως υπάρχει και σε αυτό το θέμα πολύ καλή συνεργασία με τον Λαμπράκη και την διοίκηση της ομάδας».

Τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν: «Όπως είπα και πριν εξαρτάται από την κατηγορία που θα παίξουμε. Διαφορετικά θα κινηθούμε αν παίζουμε στην Super League, διαφορετικά αν παίζουμε στη Football League. Εμείς ξεκινάμε σαν να είμαστε στη Super League, γι’ αυτό και αρχίζουμε την προετοιμασία μας τόσο νωρίς. Σε περίπου 10 ημέρες πιστεύω ότι θα ξέρουμε που θα αγωνιζόμαστε».

Τις υποθέσεις των Κουτσιανικούλη και Γιαλούση: «Ο Βασίλης έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δεν ξέρω γιατί δεν έχει δώσει αυτά που μπορεί στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Αν βρει κάποια ομάδα από το εξωτερικό για να κάνει το βήμα παραπάνω έχει καλώς. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης, όπως έχει πει και ο πρόεδρος, δεν θα σταθεί εμπόδιο για κανένα ποδοσφαιριστή».

Τη μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο κομμάτι, ωστόσο από την πρώτη στιγμή ξέρω που έχω έρθει. Το ρόστερ της ομάδας θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πάντως, με κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν και με τα ταλαντούχα παιδιά που έχουμε θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Πρέπει να πούμε ότι η αλλαγή στην φιλοσοφία της ομάδας θα είναι πιο εύκολο να αφομοιωθεί από την στιγμή που θα έχει αλλάξει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό. Το σύστημα που θα χρησιμοποιήσω δεν θα είναι ένα και επίσης εξαρτάται από τις συνθήκες, αλλά και τους παίκτες που θα έχεις στην διάθεση σου. Μπορεί να είναι 4-3-3, 4-4-2 ή 4-2-3-1».

Το μήνυμά του προς τους φιλάθλους: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε την ομάδα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Πηγή φωτογραφίας: Cretesports.gr



Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved