Επίθεση Παναχαϊκής σε Σαλευρή και μηνύσεις

Επίθεση Παναχαϊκής σε Σαλευρή και μηνύσεις

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της επιτέθηκε στον πρόεδρο της Καλλιθέας Νίκο Σαλευρή και προανήγγειλε μηνύσεις!

Η ομάδα της Πάτρας αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Σαλευρή στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (04/07), εξέφρασε την ελπίδα ότι οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το «παρών» να καταθέσουν αν χρειαστεί για όσα έγιναν στα μπαράζ ανόδου, προανήγγειλε μηνύσεις και τόνισε ότι έχει κουραστεί να ακούει τον μεγαλομέτοχο της Καλλιθέας να υποστηρίζει ότι αποχωρεί.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέφερε:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή παρατηρεί με λύπη τις - με πολύ καθυστέρηση - δηλώσεις του προέδρου της Καλλιθέας κ. Νίκου Σαλευρή για τα διαιτητικά όργια υπέρ του Πλατανιά και για την δήθεν διαιτητική αδικία εις βάρος της Καλλιθέας.

Τις δηλώσεις του κ. Σαλευρή για τα όσα συνέβησαν στα play-off υπό την εποπτεία του Δούρου και των διαιτητών υπέρ του Πλατανιά, η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα τις συμπεριλάβει στην μήνυση που θα κατατεθεί εντός των ημερών εις βάρος Δούρου, Αμπάρκιολη, Θανασακούδη, Καμπαξή, Πασχαλίδη για τους στημένους αγώνες εις βάρος της ομάδας μας.

Στην μήνυση αυτή η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκτός των dvd των αγώνων θα επικαλεσθεί την μαρτυρία των δημοσιογράφων του γραπτού και του ηλεκτρονικού τύπου που κάλυψαν τα παιχνίδια για να αποκαλυφθεί ο δόλος των κατηγορουμένων.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή λόγω της αναστάτωσης στην οποία βρίσκεται το Δ.Σ. λόγω των αλλεπάλληλων διαιτητικών χειρουργείων εις βάρος της, δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο παραλήρημα Σαλευρή περί δήθεν ξυλοδαρμού των παικτών της Καλλιθέας στο τελευταίο παιχνίδι στην Αγυιά από τους Λαμπρόπουλο και Ντίνα οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ειδικά η αναφορά για τον ξυλοδαρμό των δίμετρων παικτών της Καλλιθέας από τον Θανάση Ντίνα είναι στην Πάτρα ανέκδοτο.

Σήμερα από τις αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες πληροφορηθήκαμε ότι ο Σαλευρής πρόσθεσε στους Λαμπρόπουλο - Ντίνα και 10 φουσκωτούς. Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος , ο Θανάσης Ντίνας και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αμέσως μόλις επιστρέψουν οι παίκτες για την προετοιμασία θα καταθέσουν μήνυση και αγωγές για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ισχυρίζεται.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και οι χιλιάδες οπαδοί της επί τρία χρόνια δίνουν παραδείγματα πολιτισμού στην Πάτρα και όλες οι κλήσεις σε απολογία από τους αθλητικούς δικαστές αφορούν διαμαρτυρίες από την διαιτησία λόγω των δηλώσεων που ακολουθούν τα διαιτητικά χειρουργεία.

Είναι εντελώς διαφορετικό να παρακολουθούν έναν αγώνα 10 χιλιάδες όπως γίνεται στην Πάτρα από το να το παρακολουθούν 150 οπαδοί όπως γίνεται στην Καλλιθέα.
Η συμπεριφορά των 10 χιλιάδων οπαδών να είναι υποδειγματική εν αντιθέσει με την συμπεριφορά των 150 οπαδών που αγγίζει τα όρια της αλητείας.

Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά οι κύριοι Σαλευρής, Καρακασίδης και Πρόκος θα έλθουν να καταθέσουν στους εισαγγελείς και στους ανακριτές για τις στημένες διαιτησίες και για το πώς το σύστημα έβγαλε τον Πλατανιά πρώτο.

Ελπίζουμε ότι δεν θα αφήσουν μόνο του τον κ. Κούγια συνοδευόμενο από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής, γιατί ούτε μια φορά κανείς από τους ανωτέρω δεν πήγε να καταθέσει έστω και μια λέξη για τα στημένα παιχνίδια που η UEFA αποκάλυψε στην Β Εθνική όπου η Καλλιθέα είχε την τιμητική της με αρκετά απ’ αυτά.

Σε ένα δικόγραφο που εκκρεμεί σε δικαστήριο μεταξύ Σαλευρή και αδελφών Μπιτούνη υπάρχουν διάφορες απόψεις γιατί δόθηκαν 150000,00€ από τον Νίκο Σαλευρή στους αδελφούς Μπιτούνη παραμονή αγώνος με τον Αγροτικό Αστέρα στην Θεσσαλονίκη όπου η Καλλιθέα έχασε και υποβιβάσθηκε στην Γ Εθνική.

Κ. Σαλευρή , ο μόνος ποδοσφαιρικός παράγοντας και η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα που δικαιούται να διαμαρτύρεται για τα διαιτητικά όργανα εις βάρος των από την παρέα Δούρου και των εκτελεστών του είναι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και ο κ. Αλέξιος Κούγιας οι οποίοι πραγματικά με καταθέσεις σε εισαγγελείς και ανακριτές και όχι μέσω συνέντευξης βοήθησαν να απομακρυνθούν οι βρώμικες ομάδες αόο το ποδόσφαιρο και το πληρώνουν.

Όσο για το ποιά ποδοσφαιρική ομάδα ήταν καλύτερη αυτό φάνηκε στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια στα play-off και ειδικά στο δεύτερο, ενώ στο πρώτο ισοφαρίσατε στο 94ο λεπτό με το σπρώξιμο του Ιωαννίδη και στο δεύτερο δεν περάσατε επί 90 λεπτά την σέντρα και ισοφαρίσατε με την μη τήρηση του fair play από τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας όταν οι Πακάλτσης και Σπίνουλας βρίσκονταν επί δύο λεπτά πεσμένοι στην μικρή περιοχή από σκληρά φάουλ και οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας υπό την προτροπή του προπονητού τους συνέχισαν και πέτυχαν γκολ στην μόνη φάση που πάτησαν στην περιοχή μας.

Και τέλος επιτέλους κ. Σαλευρή βαρεθήκαμε κάθε καλοκαίρι να λέτε ότι φεύγετε από το ποδόσφαιρο και αυτό να μην γίνεται ποτέ και να έχετε το θράσος να θέλει η ομάδα σας να ανέβει στην Super League όταν πριν από τέσσερις ημέρες λόγω διαφόρων χρεών προς ποδοσφαιριστές δεν πήρε την αδειοδότηση για την συμμετοχή της».



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved