Λιόντος: «Πιο δυνατή η ΑΕΛ»

Λιόντος: «Πιο δυνατή η ΑΕΛ»

Στην ανάγκη στήριξης των φιλάθλων στάθηκε ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν ο Λιόντος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΑΕΛ και τόνισε ότι η θεσσαλική ομάδα με τη βοήθεια των φιλάθλων θα γίνει πιο δυνατή και η περσινή αποτυχημένη σεζόν θα ξεχαστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιόντος:

«Σχεδόν 25 χρόνια πριν η Α.Ε.Λ. βρίσκονταν στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σήμερα βρίσκεται στη δεύτερη εθνική κατηγορία, αφήνοντας πίσω της μία χρονιά με στόχους που δεν επιτεύχθηκαν – μία χρονιά εξάλλου που στιγματίστηκε εξ αρχής, αφού ο σύλλογος σημείωσε αρνητικό ρεκόρ πώλησης διαρκείας. Όλα αυτά συνέβησαν πέρσι και δεν τα ξεχνάμε, γιατί σκοπεύουμε να μάθουμε από αυτά και να γίνουμε πιο δυνατοί. Δεν ξεχνάμε επίσης – και το τονίζω αυτό – ότι το ελληνικό δημόσιο έχει μεγάλη ευθύνη για τις δυσκολίες που βιώνει τώρα ο σύλλογος και για την πίκρα και την απογοήτευση που νιώθουν οι φίλοι του.

Ακόμα και σήμερα το ελληνικό δημόσιο αποφεύγει να καλύψει το τεράστιο χρέος του προς τη μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλίας, κάτι που αν είχε κάνει νωρίτερα ως όφειλε πολλά δυσάρεστα θα είχαν αποφευχθεί. Με την αρωγή και του μεγαλομετόχου, του κυρίου Πηλαδάκη, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχη και σε αυτό το μέτωπο. Το εγγύς και το μακρινό παρελθόν της Α.Ε.Λ., οι καλές και οι άσχημες στιγμές της βρίσκονται μονίμως στις σκέψεις μου. Είναι κάτι φυσιολογικό, γιατί από τη στιγμή που ανέλαβα τη θέση του προέδρου ισορροπώ ανάμεσα σε ένα εξυψωτικό αίσθημα τιμής και στο βάρος των μεγάλων ευθυνών που μου αναλογούν.

Δεν θα οικειοποιηθώ αποκλειστικά των στόχων που αυτονόητα υφίστανται για αυτό το σύλλογο. Είναι οι στόχοι, τα όνειρα και το όραμα όλου του κόσμου που αγαπά την Α.Ε.Λ. Μαζί τους μεγάλωσα και εγγυώμαι ότι είναι τα θεμέλια όλων των αποφάσεων και των ενεργειών μας για το μέλλον. Ρεαλιστικά, όμως, πρωταρχικός στόχος μας είναι η εταιρεία να είναι βιώσιμη και η ομάδα να στηρίζεται σε Έλληνες ποδοσφαιριστές που αντιλαμβάνονται απόλυτα τη βαρύτητα του ρόλου τους μέσα σε αυτό το σύλλογο. Αυτό το στόχο συμμερίζεται και ο κύριος Πηλαδάκης.

Όπως είπα νωρίτερα, όμως, δεν μας διαφεύγει ότι φέτος θα συμπληρωθούν 25 χρόνια από τη μέρα που αυτή η ομάδα έκανε περήφανο ολόκληρο τον κάμπο. Αυτή η επέτειος πρέπει να αποτελέσει έμπνευση για συσπείρωση στον κόσμο. Όσοι έζησαν εκείνη την εποχή δεν γίνεται να έχουν ξεχάσει τις συγκινήσεις, τις χαρές και τις ανεπανάληπτες στιγμές της.

Οι νεότεροι φυσικά μόνο θα έχουν ακούσει και διαβάσει για εκείνη την εποχή, αλλά αναμφισβήτητα συνειδητοποίησαν τις μεγάλες δυνατότητες αυτής της ομάδας με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007. Παλιοί και νέοι. Οργανωμένοι οπαδοί και μη. Μέλη της διοίκησης και απλοί φίλοι της Α.Ε.Λ. Όλοι έχουμε κάτι κοινό. Οι ζωές μας συνδέθηκαν με αυτή την ομάδα και κάθε μέρα – μα κάθε μέρα - σκεφτόμαστε, συζητάμε μεταξύ μας και κάποιες φορές μαλώνουμε μεταξύ μας για το εξής ερώτημα: πώς μπορούμε να πετύχουμε ξανά τις συγκλονιστικές επιτυχίες του παρελθόντος; Και λέω μπορούμε, γιατί εκεί ψηλά που θέλουμε να φτάσει η Α.Ε.Λ. δεν πρόκειται να ανεβεί μόνη της.

Η «βασίλισσα» μας χρειάζεται όλους και ανεξάρτητα από το αν είμαστε παλιοί ή νέοι, οργανωμένοι ή μη, από το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε πρέπει εδώ και τώρα να πάρουμε την απόφαση να είμαστε μαζί στην προσπάθεια, γιατί ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Θυμηθείτε τις μέρες του ‘88 και του 2007 ή κοιτάξτε στις φωτογραφίες και θα δείτε ότι ο Βαλαώρας, ο Μητσιμπόνας και όλοι οι άλλοι δεν ήταν μόνοι τους, αλλά με χιλιάδες κόσμο στο πλευρό τους.

Η Α.Ε.Λ. είναι ο κόσμος της και είναι τυχερή γιατί αυτός ο κόσμος αντιστοιχεί σε χιλιάδες που τη λατρεύουν. Όσοι αγαπούν την Α.Ε.Λ. αντιλαμβάνονται την επιλογή που καλούνται να κάνουν με συναίσθημα και λογική. Να στηρίξουν την ομάδα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, στέλνοντας ταυτόχρονα αυτοί το μήνυμα προς την Α.Ε.Λ. ότι ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved