ΑΕΛ: Έως και 53% μειωμένες τιμές διαρκείας (photos)

ΑΕΛ: Έως και 53% μειωμένες τιμές διαρκείας (photos)

Η ΑΕΛ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, οι τιμές των οποίων μειωμένες έως και 53% σε σχέση με πέρυσι.

Η θεσσαλική ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη τη στήριξη των φιλάθλων και περιμένει από τους ίδιους να στηρίξουν την προσπάθεια της επόμενης σεζόν με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Στην παρουσίασή τους, λοιπόν, την Τρίτη (03/07) έκανε γνωστές τις τιμές και τα προνόμια των κατόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Σε αυτή την κρίσιμη και μεταβατική χρονική στιγμή για την ομάδα μας - τώρα που η επιβίωσή της προηγείται οποιουδήποτε άλλου στόχου - η παρουσία και η στήριξη του κόσμου μοιάζει προϋπόθεση πιο αναγκαία από ποτέ. Για την ακρίβεια, είναι η απαραίτητη συνθήκη χωρίς την οποία η ΑΕΛ δεν μπορεί να προχωρήσει.

Είναι, λοιπόν, ζωτικής σημασίας ζήτημα αυτή η σχέση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον κόσμο της – μια σχέση που έχει σφυρηλατηθεί όχι μόνο μέσα από ξεχωριστές επιτυχίες, αλλά και μέσα από μεγάλες δυσκολίες – να παραμένει ζωντανή και να συνεχίσει να εμπνέει.

Γιατί, στη δεδομένη συγκυρία, ο κόσμος είναι ο πρωταρχικός εκείνος παράγοντας που μπορεί δώσει στην ΑΕΛ το βασικό εχέγγυο για την εκκίνηση της νέας χρονιάς και τη δημιουργία μιας ομάδας με νέα δομή και φιλοσοφία. Μόνο έτσι μπορεί η ΑΕΛ να προχωρήσει. Μόνο με τον κόσμο στο πλευρό της…

Γι’ αυτό και το πρόγραμμα διάθεσης των Εισιτηρίων Διαρκείας της ΑΕΛ για τη σεζόν 2012-13 δεν είναι απλά και μόνο ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της Football League. Είναι φτιαγμένο με γνώμονα τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, με κατανόηση των αναγκών και επίγνωση της οικονομικής δυνατότητας του κάθε φιλάθλου. Είναι, δηλαδή, δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει τη δυνατότητα σε κάθε Λαρισαίο, σε κάθε φίλο της ΑΕΛ να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθειά της για ένα νέο ξεκίνημα.

Η ΑΕΛ καλεί, λοιπόν, όλους τους φίλους της ομάδας και τη νέα χρονιά στο υπερσύγχρονο AEL FC ARENA, προσφέροντας μειωμένες ανά θύρα τιμές έως και 53%, εν συγκρίσει με τις περσινές.

Επιπλέον, η ιδιαιτερότητα που αφορά στην χωροταξική ανακατανομή των κερκίδων, κάνει ακόμη πιο προσιτή την απόκτηση του εισιτηρίου, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερες εκπτωτικές παροχές στους κατόχους.

Πιο συγκεκριμένα:

-Καταργούνται οι δύο ζώνες εισιτηρίων στην Ανατολική Πτέρυγα στην οποία, πλέον, θα υπάρχει ενιαία τιμή για όλες της θύρες, τιμή χαμηλότερη από 13,5% έως 30% σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές τιμές.

-Ομοίως και στη Δυτική Πτέρυγα, με εξαίρεση τη διατήρησης της ζώνης για τη θύρα των VVIP. Στις υπόλοιπες θύρες η τιμή θα είναι ενιαία, χωρίς να υφίσταται πλέον ο διαχωρισμός των VIP, με τους κατόχους να επωφελούνται αποκτώντας το εισιτήριο από 20% έως 48% φθηνότερα.

-Ενιαία τιμή θα υπάρχει και στο παιδικό εισιτήριο, που θα αποτελεί τη μοναδική υποκατηγορία εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα περίοδο. Το παιδικό εισιτήριο αφορά σε παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και περιλαμβάνει δύο διαβαθμίσεις: Παιδιά με γονέα κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας και παιδιά χωρίς γονέα κάτοχο. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας μπορεί να εκδοθεί σε όλες τις θύρες πλην της θύρας VVIP.

-Τέλος, υπενθυμίζεται ότι και τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει η παιδική κερκίδα με ελεύθερη είσοδο για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών. Απαραίτητη, είναι η έκδοση της σχετικής κάρτας εισόδου.

ael1

Οι ημερομηνίες

-Από 4 έως και 20 Ιουλίου προτεραιότητα ανανέωσης του εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν (2011-12). Στο ίδιο διάστημα θα γίνεται – παράλληλα - και η διαδικασία ανανέωσης για όσους περσινούς κατόχους επιθυμούν να μετακινηθούν σε άλλη θέση.

Διευκρινίζεται ότι σε όσους φίλους της ομάδας έχουν χρησιμοποιήσει ΑΕΛ VISA για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας τριετίας (2010-13), θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους το αντίστοιχο ποσό που προκύπτει ως διαφορά από τη μείωση του εισιτηρίου της 3ης χρονιάς (2012-13), μειώνοντας αναλογικά και τις εναπομείνασες δόσεις. Η διαδικασία θα γίνει το διάστημα από 21 έως 31 Αυγούστου. Την ίδια περίοδο θα γίνει και η διαδικασία πίστωσης των κατόχων διαρκείας 3ετίας, που έχουν αποκτήσει το εισιτήριο με μετρητά, όπως επίσης και η επιστροφή των συναλλαγματικών του 3ου έτους.

-Από 23 Ιουλίου συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

ael2

Η διαδικασία

-Για την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας από τους περσινούς κατόχους απαραίτητη είναι η προσκόμιση του/της εισιτηρίου διαρκείας/εθνικής κάρτας φιλάθλου και της αστυνομικής ταυτότητας.

-Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας από φίλους της ΑΕΛ που δεν είναι κάτοχοι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να προσέρχεται αυτοπροσώπως, αφού η Εθνική Κάρτα Φιλάθλου προϋποθέτει τη φυσική παρουσία του κατόχου για τη λήψη της σχετικής φωτογραφίας. Απαραίτητη είναι επίσης, η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του ενδιαφερομένου.

-Για την απόκτηση παιδικού εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης, ή εναλλακτικά αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Επίσης, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας κατόχου διαρκείας του γονέα (στην περίπτωση που εμπίπτει στην αντίστοιχη κατηγορία).

ael3

Τα σημεία πώλησης

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, στον 1ο όροφο του AEL FC ARENA, που θα λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ.

Πληροφορίες:

-Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 68 1964

-website: www.ael.gr

Οι τρόποι πληρωμής

-Με μετρητά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

-Με πιστωτική κάρτα ΑΕΛ VISA, που δίνει το προνόμιο έως και 12 άτοκες δόσεις, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Προνόμια

Η παρουσία στο κλαμπ των κατόχων ονομαστικού εισιτηρίου διαρκείας 2012-13 συνεπάγεται για τους φίλους της ΑΕΛ μια σειρά ιδιαίτερα σημαντικών προνομίων, ξέχωρα από τα δεδομένα, δηλαδή την εξασφάλιση ατομικής θέσης στο AEL FC ARENA για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΛ με προνομιακή τιμή εισιτηρίου ανά αγώνα. Αναλυτικά:

Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας για τη σεζόν 2012-13:

Απολαμβάνουν όλες τις ξεχωριστές υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΛ:

-Θέση σε πλήρως στεγασμένες κερκίδες

-Εύκολη πρόσβαση με 24 σημεία εισόδου σε όλο το γήπεδο

-Πρόσβαση σε χώρους εστίασης και υγιεινής που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη

-Τέσσερα σημεία φιλοξενίας για ΑΜΕΑ με συνοδό στην ανατολική και δυτική πτέρυγα του γηπέδου

Ειδικότερα για την κατηγορία VVIP προβλέπεται, ως επιπλέον παροχή, θέση στάθμευσης οχήματος στο VVIP πάρκινγκ.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved