Ευκαιρίες εσείς; Γκολ εμείς!

Ευκαιρίες εσείς; Γκολ εμείς!

Ο Γιώργος Βαζάκας έχει άστρο! Μπορεί ο Πανθρακικός να κέρδισε τις εντυπώσεις χάνοντας τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, ωστόσο τα Τρίκαλα ήταν αυτά που διεύρυναν το αήττητο σερί των 11 αγώνων με το τελικό 4-0 να είναι και μαγική εικόνα!

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό με την μπάλα να… κουρνιάζει στα πόδια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων που πολύ θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο κάτω από μια… κουβέρτα αφού το κρύο στην πρωτεύουσα των Τρικάλων ήταν τσουχτερό!

Ο Κοντογουλίδης, ωστόσο θα βάλει τα ξύλα (το γκολ του στο 17’ δεν θα μετρήσει ποτέ συλλαμβανόμενος ορθώς σε θέση οφ σάιντ) για να ανάψει τη φωτιά τρία λεπτά αργότερα ο Μανουσάκης, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Προσάναμμα ωστόσο πρόσθεσε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ανδριόλας, ο οποίος θα πιαστεί στο… κρύο μην μπορώντας να μπλοκάρει σταθερά το φάουλ του Ουέλινγκτον με τον μεσοεπιθετικό των γηπεδούχων να παίρνει το ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Κάπου εκεί όμως ξεχάστηκαν γύρω από τη φωτιά απολαμβάνοντας τη ζέστη και λίγο έλειψε να έρθει η ψυχρολουσία.

Ο Πανθρακικός με κινητήριο μοχλό τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο, Κριστ, θα αγγίξει την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 39’ ο Πουρής θα διώξει σωτήρια προ του Μαλκί για να απογειωθεί στην συνέχεια βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ με τα… νύχια του δεξιού χεριού του και αφού αυτή χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του.

Την τύχη με το μέρος του θα έχει και πέντε λεπτά αργότερα αφού αυτός που θα βρεθεί μόνος απέναντί του μετά από κόρνερ του Πανθρακικού, θα είναι ένας αμυντικός, ο Βαγγελόπουλος, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ με το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε το πρώτο με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά αναζητώντας το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια.

Με τον Πουρή πλέον να γίνεται ο άνθρωπος του αγώνα αρνούμενος δύο φορές  την ισοφάριση σε κεφαλιά του Μαλκί(50’) και σουτ του Ρομπέρ(54’), επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 58’ ο Μίνγκας κόντρα στη ροή του αγώνα θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Ουέλινγκτον, πλασάροντας υποδειγματικά τον Ανδριόλα για το 2-0.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, δέκα λεπτά αργότερα ο Κοντογουλίδης θα μιμηθεί τον συμπαίκτη του, χαρίζοντας στον Κόρμπο μια ασίστ και στον εαυτό του μία θέση στον πίνακα των σκόρερ, ανεβάζοντας παράλληλα το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ψυχολογία των παικτών του Πανθρακικού έπεσε πλέον στα τάρταρα αφού για κάθε ευκαιρία που δεν αξιοποιούσαν, δεχόντουσαν γκολ!

Ενδεικτικό αυτής ήταν και το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων που με τον Σαρακατσάνο θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη σύγχυση στα καρέ του Ανδριόλα με το τελικό 4-0 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Με την νίκη του τους αυτή οι Τρικαλινοί γίνονται αδιαφιλονίκητο φαβορί για είσοδο στα πλέι οφ, με τις ελπίδες του Πανθρακικού πλέον να ψαλιδίζονται στο ελάχιστο για κάτι ανάλογο.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved