Σκόρπισε την «Βασίλισσα»!

Σκόρπισε την «Βασίλισσα»!

Κανένα… πρόβλημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, καθώς διέλυσε με 5-0 την Βέροια.

Ο Σιαλμάς στο 13’ άνοιξε το σκορ για τον «Αίαντα της Ηπείρου», ενώ ο Μπακαγιόκο στο 59’ με κεφαλιά έκανε το 2-0, σε μία φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Στο 69’ ο Ιβοριανός διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, «γράφοντας το 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντε Βινσέντι διαμόρφωσε το 4-0 και 81’ ο Σκούφαλης διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Η Βέροια ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, όταν στο 8’ ο Μπλαζέφσκι έκανε το σουτ, ωστόσο ο Κηπουρός ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε.

Στην συνέχεια, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε… στροφές και προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα που θα έκανε πιο… εύκολη τη συνέχεια. Στο 12’ ο Τζάνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κώτσιος πήρε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Καντιμοίρης με ωραία επέμβαση, έδιωξε σε κόρνερ.

Η υπεροχή των Ηπειρωτών έφερε άμεσα… καρπούς, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήτοι στο 13’ ο Τζάνης πήρε τις κόντρες, έξω από την περιοχή της Βέροιας, έκανε την μπαλιά στον Σιαλμά, που πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Καντιμοίρη και έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η «Βασίλισσα του Βορρά» έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Μπλαζέφσκι μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ, από πλάγια θέση, αλλά ο Κηπουρός έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 22’ ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε και πάλι την εστία του Καντιμοίρη με τον Κώτσιο, που έκανε το δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, αλλά ο πορτιέρο της Βέροιας ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε.

Στην συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο στους παίκτες του Δημήτρη Καλαΐτζίδη, που δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κηπουρού.

Με… διαμαρτυρίες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες», καθώς στο 58’ ο Μπακαγιόκο έφυγε στην αντεπίθεση, ο Καντιμοίρης βγήκε από την εστία του για να του «κλείσει» το οπτικό πεδίο, ο Ιβοριανός σούταρε, η μπάλα φαίνεται πως βρήκε στα χέρια του και στο σώμα του, με τον διαιτητή Γιαννουλάκη να δείχνει άουτ, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις για τους γηπεδούχους.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήταν η… σειρά της Βέροιας να διαμαρτυρηθεί, όταν ο Τζάνης από τα δεξιά, έκανε την σέντρα, ο Μπακαγιόκο πήρε την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στο έδαφος, με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει για το 2-0.

Στην συνέχεια, η ομάδα της Ηπείρου επιβλήθηκε ολοκληρωτικά στην αναμέτρηση, καθώς στο 64’ ο Ανδράλας είδε το σουτ να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη και απομακρύνθηκε.

Ωστόσο, στο 69’ ο Τζάνης έκανε την σέντρα, ο Μπακαγιόκο άλλαξε με τον Κυριάκο και ο Ιβοριανός με σουτ στην κίνηση, «έγραψε» το 3-0 και μετέτρεψε σε… τυπική διαδικασία την συνέχεια.

Μάλιστα, στο 74’ ο Ντε Βινσέντι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, όταν μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με σουτ, νίκησε τον Καντιμοίρη, πετυχαίνοντας το πρώτο του φετινό τέρμα με την φανέλα του «Αίαντα της Ηπείρου».

Η… παράδοση άνευ όρων της Βέροιας… σφραγίστηκε στο 81’ όταν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έφυγαν στην κόντρα, με τον Σκούφαλη να μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σουτ, «διαμόρφωσε» το 5-0 για τους Ηπειρώτες.

Θυμηθείτε τις φάσεις και τα γκολ, πατώντας εδώ.



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved