Παπαδόπουλος: «Ξέρουμε τι χρειάζεται ο Πιερικός»

Παπαδόπουλος: «Ξέρουμε τι χρειάζεται ο Πιερικός»

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος δεν βιάζεται για να προχωρήσει στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Κατερίνης μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και σημείωσε ότι οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν καλά πώς θα ενισχύσουν τον Πιερικό και ήδη ακολουθούν συγκεκριμένο πλάνο χωρίς καμία βιασύνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαδόπουλος:

«Κινούμαστε σχετικά αργά, δεδομένο ότι υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν τη Σούπερ Λίγκα δηλαδή τι θα γίνει με τις μεταγραφές στη Σούπρ Λίγκα, τι θα γίνει με τις ανανεώσεις, αν αυτό δημιουργεί ένα καινούργιο ενδιαφέρον για την αγορά στις ομάδες της Β΄ Εθνικής, δε βιαζόμαστε δηλαδή να κλείσουμε το ρόστερ, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και ξέρουμε πώς θα το κάνουμε. Από εκεί και πέρα, αργά και σταθερά. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή αποδεσμεύεται ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό δυναμικό, το οποίο ασφαλώς και βεβαίως ενδιαφέρει τον Πιερικό.


Ως εκ τούτου οφείλουμε να αναμένουμε. Δε βιαζόμαστε να κάνουμε κινήσεις, έχουμε στοχοποιήσει τα πράγματα ξέρουμε τι θέλουμε να φτιάξουμε φέτος στην ομάδα και έχουμε προτεραιότητες. Φέτος το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα η Β΄ Εθνική θα χαμηλώσει πολύ τα μπάτζετ, διότι δεν υπάρχουν ασφαλείς πηγές χρηματοδότησης πέρα από τις χρηματοδοτήσεις των μετόχων, κι αυτό δημιουργεί δυσκολίες γιατί η αγορά δεν επιτρέπει ανοίγματα».

Για την ενίσχυση:

«Έχουμε αποφασίσει να ενισχύσουμε σημαντικά τον Πιερικό όσον αφορά τον κορμό και να αξιοποιήσουμε αφού αξιολογήσουμε πάρα πολύ προσεκτικά, όλο το τοπικό δυναμικό.

Γι’ αυτό το λόγο από τις 10 Ιουλίου ο προπονητής, ο 2ος προπονητής ο βοηθός του, ο γυμναστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, επί μια εβδομάδα θα κάνουν αξιολογήσεις και τεστ στο γήπεδο με παιδιά από την Πιερία και του Πιερικού και εκτός Πιερικού, έτσι ώστε να καταλήξουν στο ποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, μπορούν να στελεχώσουν με αξιοπιστία το ρόστερ του Πιερικού.

Μία κατεύθυνση που κινούμαστε είναι αυτή. Θα κάνουμε προσεκτική αξιολόγηση να μην αδικήσουμε κανένα παιδί, γιατί σε τόσο ευαίσθητη ηλικία δε χρειάζεται να το τραυματίζεις με βιαστικές κινήσεις, θα κάνουμε προσεκτική αξιολόγηση, κάποια από αυτά θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας σε ένα ολιγομελές ρόστερ και να αξιολογούνται ως ποδοσφαιριστές καθημερινά, να συμμετέχουν στην τεχνικοτακτική της ομάδος και γιατί όχι και στους αγώνες».

Για τους έμπειρους που θα ενισχύσουν το ρόστερ:

«Σε θέσεις που έχουμε θεωρήσει ότι πρέπει ο Πιερικός να έχει έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, έχουμε στοχοποιήσει πρόσωπα και δουλεύουμε στην κατεύθυνση ώστε να πετύχουμε αυτές τις μεταγραφές».

Για την άνοδο του Πλατανιά:

«Ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος φέτος ο Πλατανιάς. Υπήρξε από την αρχή μια ομάδα με συνοχή, ήξερε τι ζητάει στο γήπεδο, είχε ποδοσφαιριστές αφοσιωμένους στο στόχο, δε δούλεψε με ταμπέλες, δούλεψε με παιδιά πολεμιστές και πέτυχε το αποτέλεσμα που πέτυχε. Από την ώρα που κατάφερε να πάει στα πλέι-οφ, όλα ήταν πλέον ανοιχτά. Πήρα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς και τον συνεχάρην».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved