«Δεν απειληθήκαμε»

«Δεν απειληθήκαμε»

Το αποτέλεσμα του αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Παναιτωλικό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Μπορεί η ομάδα της Δράμας να ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό αλλά η απόδοση των παικτών του άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό των Μακεδόνων.

«Σε δεύτερο κομβικό παιχνίδι, με τα Τρίκαλα και το σημερινό, δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε καν βαθμό. Και νομίζω ότι και στα δύο ήμασταν κυρίαρχοι, ιδιαίτερα σήμερα. Στους ποδοσφαιριστές μου έχω να πω μόνο συγχαρητήρια για την απόδοση τους και την αγωνιστικότητα. Για την δημιουργία των ευκαιριών γιατί η δουλειά μας είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα όταν η μπάλα δεν μπαίνει μέσα δεν ξέρω να πω τι είναι αυτό που φταίει» υπογράμμισε αρχικά ο Γρηγορίου.

Σχολιάζοντας το ματς τόνισε «Είμαστε στεναχωρημένοι, ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δείξαμε ότι το θέλαμε. Μπήκαμε δυνατά στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν είχαμε μείνει πίσω στο σκορ, ρισκάραμε πάρα πολύ, χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα από την ομάδα του Παναιτωλικού με το ρόστερ και την ποιότητα που διαθέτει. Δεν θα ήμουν ευχαριστημένος σήμερα ούτε με την ισοπαλία και δυστυχώς δεν πήραμε ούτε τον ένα βαθμό. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας, μίλησε και για τις φάσεις για τις οποίες έχει παράπονα από τη διαιτησία η Δόξα «Τα έχουμε δει πολλές φορές φέτος. Κατά την προσωπική άποψη νομίζω ότι και οι δύο περιπτώσεις ήταν πέναλτι και ιδιαίτερα η δεύτερη, αυτή του Γελαδάρη. Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με την διαιτησία. Απλά για άλλη μια φορά με ομάδες που είναι πιο ψηλά από εμάς, και μετρώ τέσσερις περιπτώσεις, έχουμε αδικηθεί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Δεν έχουμε και τίποτε άλλο να κάνουμε και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε. Εύχομαι κάποια στιγμή για την προσπάθεια που κάνουνε τα παιδιά να γυρίσει η τύχη για να μπορέσουμε να πάρουμε την χαρά που τους αξίζει. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και στον κ. Τεννέ. Νομίζω ότι μετά το σημερινό αποτέλεσμα έχουν κλειδώσει την άνοδο».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved