Γρηγορίου: «Πανσερραϊκός με πλάνο τριετίας»

Γρηγορίου: «Πανσερραϊκός με πλάνο τριετίας»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε συνέντευξη Τύπου και αποκάλυψε το πλάνο τριετίας που θα ακολουθήσουν τα «λιοντάρια».

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» γνωρίζει ότι τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολα, αλλά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (26/06) υπογράμμισε ότι στόχος είναι ο Πανσερραϊκός να δουλέψει με πλάνο τριετίας και με νεαρούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσει την άνοδο στη Super League.

Αρχικά ο Γρηγορίου έκανε έναν απολογισμό με στατιστικά και είπε: «Ανέλαβα την ομάδα στη 13η αγωνιστική με 16 βαθμούς. Είχε 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, μέσο όρο κατοχής μπάλας 44%, μ.ο 7 τελικές προσπάθειες ανά αγώνα και μ.ο 1,33 βαθμούς.

Από τη 13η αγωνιστική και μετά είχαμε 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες, μ.ο κατοχής μπάλας 65% και φτάσαμε μέχρι και το απίστευτο 77% στον αγώνα με τον Πλατανιά. Είχαμε μ.ο 15 τελικές προσπάθειες και μ.ο 1, 86 βαθμούς ανά αγώνα.
Εκ του αποτελέσματος ήταν μια αποτυχημένη χρονιά. Δε μπορέσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς σε εύκολα παιχνίδι και αυτό μας στοίχισε. Όπως είναι γνωστό η συνεργασία με την ομάδα συνεχίζεται».

Για την επόμενη μέρα δήλωσε:

«Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με πλάνο 3ετίας, χωρίς να αποκλειστεί το γεγονός να παλέψει για την άνοδο από την 1η χρονιά. Στόχος είναι να διατηρήσουμε ένα κορμό, να δώσουμε έμφαση στα παιδιά της ομάδας Νέων, στα παιδιά του Νομού και με τη βοήθεια κάποιων έμπειρων παικτών που γνωρίζουν την κατηγορία και είναι ποδοσφαιριστές εντός και εκτός γηπέδου, να δημιουργήσουμε μια καλή χημεία και μια ομάδα ανταγωνιστική. Θα πάρει κάποιες ημέρες ακόμα για να μιλήσουμε για ποσά, μπάτζετ κλπ, γιατί κανείς δε ξέρει ακόμα τι ποσά θα δοθούν και πώς θα κινηθούν οι ομάδες. Αργότερα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και με ονόματα και με στοιχεία. Η ίδια κατάσταση είναι και σε όλες τις ομάδες και το ξέρετε αυτό. Κανείς δε κάνει μεταγραφές».

Σχετικά με την επιβίωση, ανέφερε: «Το Α και το Ω είναι η επιβίωση του Πανσερραϊκού μέσα από το πλάνο που αναφέραμε γιατί βλέπουμε ακόμα και στη Σούπερ Λίγκ πως ομάδες όπως ο Άρης και ΟΦΗ έχουν ένα αβέβαιο αύριο».

Για το ρόστερ και πώς αυτό θα διαμορφωθεί: «Έχουμε ενημερώσει ποιους υπολογίζουμε και ποιους όχι. Περιμένουμε τις απαντήσεις τους για τις ανανεώσεις. Αν μείνουν όλοι όσοι έχουμε στο πλάνο, έχουμε αυτοί τη στιγμή 19 ποδοσφαιριστές και επειδή 4 είναι στον αέρα, το λιγότερο θα υπάρχουν 15 παίκτες από την περσινή ομάδα. Δεν είναι και λίγοι. Θα ανέβουν όπως γνωρίζετε και 4 παιδιά από την Κ20 και ενδεχομένως να έρθουν και 2 παιδιά στην προετοιμασία μαζί μας και θα δούμε».

Σχετικά με τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (25/06) με το club «Che Guevara»:

«Ήθελα να μάθω τι πραγματικά θέλουν και χάρηκα όταν το άκουσα. Μου ζήτησαν μια ομάδα με παιδιά από το Νομό και ανταγωνιστική. Ότι θέλουμε και εμείς. Το πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί αυτός μπορεί να βοηθήσει με τα διαρκείας και τα εισιτήρια. Σίγουρα θα γίνουν και κάποιες μεταγραφές δυνατών ονομάτων. Ο Πανσερραϊκός ελκύει παίκτες».

Για τους τραυματισμούς: «Υπήρχε μεγάλη ατυχία. Πρέπει να ψάξουμε γενικά τι έφταιξε, δε θα μπορούμε να μιλάμε για ατυχία την επόμενη σαιζόν».

Για τα ταλέντα του Νομού: «Δίνουμε έμφαση στην πρωταθλήτρια ομάδα Νέων. Θα ήταν άσκοπο να πάρουμε 20 ταλέντα από το νομό γιατί τα περισσότερα θα πάνε χαμένα. Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις ομάδες και έχω ξεχωρίσει 2-3».

Για τις ανανεώσεις και τον Σαλαμαστράκη: «Έχουμε κάνει τις προτάσεις με τα διαφορετικά δεδομένα. Κάποιοι θα δεχθούν και κάποιοι όχι. Ο Γιώργος βρήκε κάτι καλύτερο, το επέλεξε και είναι σεβαστό. Ιδιόμορφη περίπτωση είναι ο Ντίογκο που ανήκει σε ομάδα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές στο τέλος θα γυρίσουν από μόνοι τους στον Πανσερραϊκό».

Για τον Εθνικό Γαζώρου: «Συγχαρητήρια για την επιτυχία. Ήταν μια έκπληξη αν μη τι άλλο. Δε θα πρέπει να το δούμε ανταγωνιστικά, ούτε εμείς, ούτε αυτοί. Είναι για το καλό του νομού».

Για την εμπιστοσύνη του Π. Θεοδωρίδη: «Είναι σημαντικό ένας άνθρωπος που είχε παίκτη τον Χατζηπαναγή να σε εμπιστεύεται μετά από αποτυχία. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση και δύναμη».

Για την προετοιμασία: «Θα ξεκινήσουμε λογικά στις 16 Ιουλίου. Έχουμε κάνει πρόταση σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Λαϊλιά για 26 Ιουλίου-5 Αυγούστου και περιμένουμε. Δεν υπάρχει λόγος να φύγουμε από την πόλη».



Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved