Κούγιας: «Θα έρθει και η σειρά σας»

Κούγιας: «Θα έρθει και η σειρά σας»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου έκανε λεφτά από… φρουτάκια και ότι ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης εμπλέκεται στα στημένα.

Εκτός εαυτού παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά ο Αλέξης Κούγιας, αν και τόνισε ότι τελικά οι Πατρινοί δεν θα παραταχθούν με την ομάδα Νέων στο υπόλοιπο των play off. Παράλληλα, έκανε σοβαρές καταγγελίες για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο του Πλατανιά, Στέλιο Βαρουξάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι προπονητές και οι παίκτες μας είναι χτυπημένοι και γι’ αυτό το λόγο δεν θα παρευρεθούν στην συνέντευξη Τύπου. Είναι χτυπημένοι από τα ΜΑΤ και δυο παράγοντες του Πλατανιά. Για να ξέρετε, σήμερα διαιτητής ήταν ο γαμπρός του Πριόνα και ο Πασχαλίδης γαμπρός του Σπάθα. Εμείς το είπαμε, αλλά μας είπαν να μην ανησυχούμε, θα μας παίξουν αλλιώς.

Πληρώνουμε για μια ακόμα φορά τα στημένα που βγαλάμε στην φόρα. Το παρατεταμένο τράβηγμα στον Λαμπρόπουλο, η κάρτα στον Ντίνα, τέτοια σφυρίγματα δεν θα άφηναν ούτε την Ρεάλ να κερδίσει τον Πλατανιά. Στον Πλατανιά σήμερα χαίρονται, αλλά θα έρθει και η δική τους ώρα όπως ήρθε με την Καλλιθέα αφού υπάρχει και άλλο παιχνίδι. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Πλατανιάς έχει αυτές τις δυνατότητες, για άλλον γίνονται. Θα πάψουμε να ευλογούμε αυτά τα πράγματα και λυπάμαι που ο κύριος Χατζηνικολάου δεν είπε τίποτα γι’ αυτά τα πράγματα που έγιναν 90 λεπτά.

Περιμέναμε καλύτερη φιλοξενία. Είμαι και εγώ Κρητικός, έχω σπίτι εδώ στον Πλατανιά όμως έχουν έρθει κάποιοι που δεν είναι Κρητικοί. Το ποδόσφαιρο δεν πάει πουθενά. Θα δείτε πάλι εποχές παράγκας με παιχνίδια σαν το σημερινό να δίνουν απόδοση 6 και καλούς παίκτες να είναι αυτοί που στήνουν ματς.

Στην κερκίδα ήταν και ο Τζώρτζογλου και σε κάθε σφύριγμα γυρνούσε και μου έβγαζε την γλώσσα. Ένας άνθρωπός που έκανε περιουσία από τα φρουτάκια, ο κουμπάρος του Γκαγκάτση. Περίμενα καλύτερη φιλοξενία από τον Πλατανιά και τον φίλο μου τον Στέλιο να προστατέψει τους παίκτες και πρέπει να τονίσω ότι, δυστυχώς, επειδή έχω ακούσει στις κασέτες το όνομα του κυρίου Βαρουξάκη ακούγεται σε αυτές κάποιες λένε χαρακτηριστικά «ρώτα τον Στέλιο», θέλω να πιστεύω ότι η εμπλοκή του ονόματός του είναι τυχαία, όμως όλα αυτά είναι δανεικά».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved