Λουτσιάνο: «Υποχρεωμένοι να ελπίζουμε»

Λουτσιάνο: «Υποχρεωμένοι να ελπίζουμε»

Ο βοηθός προπονητή της Καλλονής, Λουτσιάνο ντε Σόουζα δεν χάνει την ελπίδα ανόδου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Παναχαϊκή ο συνεργάτης του Γιάννη Ματζουράκη, Λουτσιάνο ντε Σόουζα δήλωσε: «Πιστεύω στο σημερινό παιχνίδι η Καλλονή δούλεψε αρκετά, νομίζω ότι δούλεψε ακόμα περισσότερο από την Παναχαϊκή παρά το γεγονός πως ήταν μέσα στην έδρα της.

Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή έβαλε το γκολ και είχε άλλη μια ευκαιρία για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως για να πάρεις τους βαθμούς σε ένα τουρνουά όπως τα play off δεν γίνεται να μην δημιουργήσεις για 90 λεπτά φάση για γκολ.

Αν δεν μπεις στην αντίπαλη περιοχή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά του ότι οι παίκτες μου δούλεψαν πολύ, εκτός από ένα σουτ του Μαρσέλο που έβγαλε ο Πουρής, όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο για μια ομάδα που θέλει να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Έχουμε τρία παιχνίδια στη συνέχεια και θα προσπαθήσουμε, ίσως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι…

Η ελπίδα δεν πεθαίνει! Αν δεν ελπίζεις δεν κάνεις τίποτα, είναι μεγάλα παιδιά οι παίκτες, έχουν οικογένειες πρέπει να ελπίζουν αλλιώς ας ασχοληθούν με κάτι άλλο. Κάθε επαγγελματίας πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό, όταν δεν κερδίζεις στενοχωριέσαι είναι λογικό. Είπα και πριν όμως πως είναι αρκετά μεγάλα παιδιά που έχουν παίξει στην κατηγορία και πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα.

Θα δουλέψουμε ως την Κυριακή και θα βοηθήσουμε στον ψυχολογικό τομέα και να παίξουμε απέναντι στην Καλλιθέα. Η Καλλονή είναι πλέον η τελευταία ομάδα play off, σύμφωνα με τους ειδικούς έχουμε το καλύτερο ρόστερ και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό όμως δεν είναι αρκετό, πρέπει και στα 90 λεπτά σε κάθε παιχνίδι να δίνεις όλες τις δυνατότητες σου».

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Καλλονής, Μαρσέλο Άλβες ανέφερε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στα τρία παιχνίδια, όμως, θα παλέψουμε τα επόμενα τρία μέχρι τέλους και θέλουμε τις νίκες ώστε να φτάσουμε στους 11 πόντους και να δούμε τι γίνεται και στα άλλα ματς, όπου μακάρι να στραβοπατήσουν.

Φυσικά και έχουμε ελπίδες, αν δεν τα πάρουμε δεν θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε, θα βλέπουμε κάθε ματς σαν το τελευταίο και να περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων. Προσωπικά σε ότι αφορά το ζήτημα της ζέστης, και μιλάω για μένα είτε μια εβδομάδα μετά ή ένα μήνα να γινόταν τα play off εμένα δεν με πειράζει.

Αφού μπήκαμε σε αυτό το τουρνουά ειλικρινά δεν κατάλαβα πως πέρασε ο χρόνος και το τι έχουμε περάσει. Από την στιγμή που μπήκαμε εδώ αυτό με νοιάζει και στόχος μου είναι και θέλω την άνοδο».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved