Πιερικός: Προανήγγειλε αποχωρήσεις ο Γκουλής

Πιερικός: Προανήγγειλε αποχωρήσεις ο Γκουλής

Ο Νίκος Γκουλής παρουσιάστηκε την Τρίτη στον Πιερικό και μίλησε για «χτίσιμο» των «ασπρόμαυρων» με νεαρούς.

Τον νέο προπονητή της ομάδας της Κατερίνης, Νίκο Γκουλή παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (19/06) η διοίκηση του Πιερικού και ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος. Ο Βοιωτός τεχνικός, που θα έχει άμεσους συνεργάτες τους Τάσο Ιωαννίδη, Νίκο Γιάνγκου (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Γιάννης Συμεωνίδης αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων), παρουσιάστηκε μετρημένος στις δηλώσεις του, κράτησε χαμηλούς τόνους και σημείωσε ότι στόχος του είναι να μείνει αρκετά χρόνια στην Κατερίνη.

Παράλληλα, ο Γκουλής τόνισε ότι ο Πιερικός θα δουλέψει με μακροπρόθεσμο πλάνο και θα ρίξει το βάρος στους νέους ποδοσφαιριστές, σημειώνοντας ότι θα έρθουν αποχωρήσεις στον άξονα και θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα σύνολο με νεαρούς Κατερινιώτες και έμπειρους. Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, αυτή θα ξεκινήσει έξι με οκτώ εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αρχικά μίλησε ο Παπαδόπουλος και δήλωσε:

«Θέλουμε στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς να πούμε ότι στοχεύουμε να χτίσουμε έναν νέο Πιερικό δυνατό, υγιή, φιλόδοξο που θα στηρίζεται στα δεδομένα της εποχής όπως έχουν διαμορφωθεί κοινωνικά και πολιτικά, στο πολύ πλούσιο ταλέντο που έχει η περιοχή μας και βέβαια στην όσμωση με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που κάτω από τις υποδείξεις και προτάσεις του κόουτς θα αποκτήσουμε.

Σας είναι γνωστό ότι σχεδιάζοντας το προπονητικό επιτελείο έχουμε προσλάβει και είναι χαρά μας να τον έχουμε κοντά μας για άμεσο συνεργάτη και βοηθό του τον Τάσο Ιωαννίδη, κι ο γυμναστής του Πιερικού ο οποίος ευελπιστούμε πώς θα μας δικαιώσει για την επιλογή του γιατί είναι νέος άνθρωπος είναι ο Νίκος ο Γιάγκου.

Στον προπονητή τερματοφυλάκων κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξουμε στον Γιάννη Συμεωνίδη εφόσον πεισθεί ότι ήρθε η ώρα να κάνει τον προπονητή. Αν δε θέλει να κάνει τον προπονητή και θέλει να συνεχίσει ως τερματοφύλακας, θα δούμε, δεν ώριμη απόφαση γι αυτό.

Ενδεχομένως σήμερα θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε και τον προπονητή της ομάδας Νέων (πληροφορίες μας αναφέρουν πως είναι ο παλιός παίκτης του Πιερικού Στέφανος Ταβουξής) αλλά έγινε μαζί του ένα ραντεβού με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη και τους εφόρους και είμαστε στη διαδικασία για να τελειώσει και αυτή η επιλογή. Δεν έχουμε να σας πούμε κάτι επάνω σε αυτό σήμερα γιατί δεν έχουμε οριστικοποιήσει την επιλογή μας. Ξέρετε ότι Πιερικός ουραγός δε νοείται, Πιερικός πρωταγωνιστής ναι.
Θέλουμε να φτιάξουμε έναν αξιόμαχο, δυνατό, μεγάλο Πιερικό. Το από πού μπορεί να ξεκινήσει και που μπορεί να φτάσει, είναι θέμα δουλειάς του κόουτς και των συνεργατών του και οι ικανότητες των ποδοσφαιριστών του που θα στελεχώσουν το τμήμα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα και ελπίζω ο χρόνος να μας δικαιώσει για τον σχεδιασμό μας.

Σας ευχαριστώ, καλωσορίζω τον Νίκο τον Γκουλή στην πόλη μας, του παραδίδουμε τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πιερικού θα του παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη στο σχεδιασμό και τις επιλογές του, οι συνεργάτες του από την ομάδα Νέων μέχρι την ανδρική ομάδα θα κινούνται κάτω από τη δική του ευθύνη και τις δικές του οδηγίες».

Απευθυνόμενος στον Γκουλή, είπε: «Τα παιδιά τα οποία θα συνεργαστούν μαζί σου Νίκο έχουμε αξιολογήσει και τις τεχνικές τους ικανότητες και τους χαρακτήρες τους, και μπορούμε να εγγυηθούμε μια αρμονική συνεργασία διότι έχουμε γνώμη και για τη δική σου προσωπικότητα και γι αυτό το λόγο είμαστε όλοι μαζί εδώ. Σε ευχαριστούμε λοιπόν που είσαι στην ομάδα μας και σε παραδίδουμε στην κρίση των δημοσιογράφων».

Ακολούθως ο Γκουλής δήλωσε:

«Ήρθα σε μια ομάδα που σίγουρα έχει την ιστορία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να δουλεύει σκληρά με μεγάλη ταπεινότητα, ευδιάκριτη τη φιλοδοξία, ώστε να γίνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική καθορίζοντας το στόχο με μια σειρά από βήματα όχι βλέποντας τι πρέπει να κάνουμε στο τέλος της χρονιάς αλλά βλέποντας τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη ημέρα, γιατί όλοι ξέρετε ότι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι, περνάνε μέσα από τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Νικάμε όλα καλά, δε νικάμε δε γίνεται αυτό που ονειρευόμαστε. Στόχος μας είναι να υπάρχει ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών, μια ομάδα που να καταθέτει τον καλύτερο της εαυτό κάθε Κυριακή στο γήπεδο και επιθυμία μας βασικά είναι να νικάμε. Το σημαντικότερο για μια ομάδα τις σημερινές εποχές είναι να έχει υγεία και η υγεία αυτή βγαίνει μέσα από τα αποδυτήρια.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα που να εξελίσσεται συνεχώς. Πολλές φορές λέμε μεγάλα λόγια στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό θέλουν να ακούσουν όλοι αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Τα πράγματα πάνε βήμα-βήμα. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε φιλόδοξοι, έχουμε την επιθυμία να νικάμε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα και τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Μετά το Νίκο Γκουλή μίλησαν και οι Τάσος Ιωαννίδης (άμεσος συνεργάτης), Νίκος Γιάγκου (γυμναστής).

Τάσος Ιωαννίδης (βοηθός προπονητή): Μετά από πάρα πολλά χρόνια (1992) όταν ήμουν βοηθός του Γιάννη Ματζουράκη, επιστρέφω στον Πιερικό. Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω κι ελπίζω αυτή τη φορά να στεργιώσω στην ομάδα. Ο Πιερικός αποτελεί το όνειρο του κάθε Κατερινιώτη προπονητή. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι εγώ και ο Νίκος Γιάγκου για να βοηθήσουμε το σύλλογο, τον προπονητή και τον εαυτό μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία.

Νίκος Γιάγκου (γυμναστής): Ευχαριστώ τον Τάσο Ιωαννίδη, τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο και τον προπονητή Νίκο Γκουλή για την τεράστια τιμή που μου κάνουν. Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής μας, και θέλω να πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, έχω όμως εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου.

Την παρουσίαση έκλεισε ο Νίκος Γκουλής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι είμαστε υποταγμένοι στην ομάδα, πάνω από όλους μας είναι ο Πιερικός».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved